שאלה לגברים

הזוייה

New member
גברים צריכים אישה תומכת

בקריירה, בטיפוח האני והאגו. כדי שהרווחה הנפשית שלהם תהייה גבוהה. מצד שני קשה לתחם את השאלה הזו כי לכל גבר היא באה מסיבות אחרות. יש התנהגויות שמצופות מאדם ששיך למגדר מסוים. זאת אומרת הגבר מצפה מהאישה שתהיה טיפולית, תנקה, תבשל, תטפל בילדים והוא יהיה המפרנס. תיאום ציפיות בין בני זוג הוא משהו מאד חשוב. אם דברים לא ברורים ומתעלמים משיתוף וממידע שיכול לשרת את כל אחד מהצדדים בהתפתחות הזוגיות, זה מתכון לאסון. נ.ב אני אומנם אישה, אבל זה לא כזה מסובך להבין את הצרכים של הצד הגברי.

ברוך בואך הזוייה ../images/Emo140.gif

בד"כ בחיים אני מאד אוהבת את המשפט " מרבה ידיעה מקטין דאגה" שקראתי את הודעתך חשתי שהידיעה אצלך מגדילה דאגה אכן? תקני אותי בכייף אם טעיתי.

הזוייה

New member
הדאגות שלי רבות מידי בימים אלו

לצערי אני יודעת יותר מידי, וממני לא מסתירים דברים. ועצם הידיעה לעיתים גורמת לך להרגיש רק רע יותר. אחלה בוקר

בוקר טוב הזוייה ../images/Emo140.gif

מוזמנת במקום ובזמן שיתאים לך לשתף.
לאחלה יום.

מגי 336

New member
יש גברים ויש גברים..

כאלו שרוצים להיות האפנדי בבית וכאלו שמעדיפים שותפה לחיים... במי את בוחרת?

אולי ,,,,,,,

היכולת של בת הזוג להבין שהיא בונה מערכת יחסים ,להעביר מסרים שאת מעונינת בקשר, בגדול להכיר את האדם לגרום לו להנאה ולדעת לקבל בחזרה גם ביחסי המין ,זוגיות טובה נמדדת גם בניהול כלכלי נכון, וברצון של שניהם להיות ביחד, ברגע שאדם מודע שהקשר הזוגי עושה לו טוב יש סיכוי יותר מסביר שהוא יחשוב עלייך הוא יעלה חיוך ,בהצלחה.

שזמ

New member
3 הדברים הדרושים לגבר כדי שזוגיות תהיה טובה

בירה לפני את השלט של הטלויזיה אחרי

למעלה