שאלה לגברים

מילי1991

New member
שאלה לגברים

הייתם פוסלים מישהי על הסף, כי היא נעלבה/כעסה/עשתה מעשה קטן ודבילי כי לא התקשרתם או הראתם סימן חיים במשך יומיים?

הייתי אומר...

במקום לשנות - לטפל. (אם מדובר ברגישות יתר)

מצד שני, יש גם את הצד של הגבר בסיפור. בו עליו להבין כי בהתנהגותו (לא מתייחס) הוא פוגע בצד השני.

העניין הוא שמדובר בבני אדם בסופו של יום. לפסול? גם אתה פסול (בעל חסרונות כאלו או אחרים). יש לבדוק אם יש עם מי לדבר בצד השני. אם אי אפשר לדבר ולבנות עם אישה כזו כלום - אז אני (באופן אישי) הייתי ממשיך הלאה ולא נשאר.

מילי1991

New member
איזה חמוד אתה

בחיי.
וכן אתה צודק לכל אדם יש את החסרונות שלו
פשוט יש אנשים שהם סגורים יותר או שבכלל אני לא מצאתי חן בעיניו

למרות שאני לא גבר אנסה לענות יש להסתכל על כל סיטואציה משני הכיוונים, הרי מדובר בשני אנשים ולכל אחד יש רגשות.

מצדך- אם עשית משהו דבילי כי נעלבת/כעסת וכו'- כל אדם טועה. וכשהבנת שטעית, יש היכולת המיוחדת הזו, אני קוראת לה אפילו יכולת עילאית, להודות בטעות ולבקש סליחה!
לא כל אדם יכול להודות בטעות ולבקש סליחה. ואנשים שמסוגלים להודות בטעות ולבקש סליחה, בעיני, הם גדולים מהחיים וחכמים מאד. חשבי על זה: אדם טיפש לעולם לא יודה בטעות,
הצעד השני לאחר בקשת הסליחה הוא הבנה- להבין היכן טעינו ולא לחזור על הטעות.

ומהצד השני- עשית משהו שיכול מאד להיות שהרגיז את הצד השני, אבל.... גם את נעלבת ממשהו. וברגע שהוא שומע ממך סליחה, גם הוא צריך ללמוד לסלוח ולהבין שגם את נעלבת.
הוא צריך להבין למה הגבת כפי שהגבת. אם הוא לא מסוגל להבינך והוא פסל אותך על הסף, אולי עדיף לך לא להיות עם אחד שלא מסוגל להבין.

כל זאת אם מדובר במקרה חד פעמי ואכן מדובר במשהו "דבילי" לדבריך( תלוי, אגב, אם הוא חושב שזה דבילי).
כי אם אותה התנהגות שהפריעה לצד אחד חוזרת על עצמה בצד השני, לצד הראשון ימאס. למידה מטעויות היא גם התבגרות.
בהצלחה!

tatiana6

New member
מילי את צריכה יותר ביטחון עצמי

אני בכלל פוסלת אנשים חופשי אם לא שומעת מהם יומיים. תסכתלי על זה כמו שאת עשית טובה שענית בכלל, שישמח ויקפוץ מאושר.

tatiana6

New member
אם הוא לא מת, אז אין סיבה מוצדקת

זה כמו עם פוסט הקודם שלך שהכרת אחד שהיה במילואים ובשירות המדינה, בגלל זה לא התקשר.
הגיע זמן ללמוד

מילי1991

New member
חחח

חמודה. תודה.
גם אני חושבת ככה.
תכלס..מה לא? אם רוצים יש זמן לענות למי שחשוב לך

Berethor

New member
תלוי כמה חמור המעשה או ההתנהגות

אני אכן לא אוהב נשים היסטריות מדי, וכאלה שעושות פיל מזבוז, או צומי מדי וכו. זה לא רושם טוב, מצד שני גם אדישות מדי יכול להיות בעייתי. אני לא תומך בלעלב על שטויות ובהתנהגות חסרת פרופורציות, זה אישיות בעייתית לדעתי, ויומיים זה לא כזה הרבה זמן כדי לעשות פאניקה מזה. אם אתם לא נפגשים שבועות אז מה מה האובססיה הזאת לטלפונים?

למעלה