שאלה לגברים

שאלה לגברים

מה גורם לכם להיות נאמנים יותר לאישה,

1. התחיבות ומילה?
2. האהבה שלכם כלפיה?

Berethor

New member
התחייבות, מילה ומוסר, דברים שלרוב יותר יציבים מאשר רגשות

אני גם לא גבר עם נטייה לבוגדנות ונוכלות. מלבד זאת, אם כבר משהו שיכול להשפיע על הנאמנות שלי הרבה יותר מאהבה זה אם הזוגיות טובה או רעה באופן כללי.

רואה 6 6

New member
ומה איתך?מה גורם לך ליהיות נאמנה?

נשים זה לא כמו גברים

נראלי שנושא הנאמנות קצת טעון באופן כללי, ואישית שתיים אצלי יותר חזק מאחד. אבל אנשים 'סומכים' על המילה ולי זה נראה חסר משמעות ולא מבטיח כלום, אבל הכרחי בכל זאת. כך שזו באמת שאלה שמעניינת אותי מאד.

רואה 6 6

New member
למה את מתכוונת שנשים לא כמו גברים?יותר נאמנות?

אם כן, אני לא בטוחה שזה נכון.
לגביי,כבר מזמן הבנתי שעבורי זה לא יהיה פיתרון. אהבה או לא,לא משנה.(היו לי בחיים שתי התקרבויות לגברים בזמן שהייתי עם מישהו,ללא מגע אפילו,הבנתי מיד שאני מנצלת את זה לבריחה מבעיותיי. במקרה אחד נפרדתי מהקבוע ובמקרה השני הרחקתי את הלא קבוע. אבל אני קלישאה מהלכת...
)

Berethor

New member
לא על כולם אפשר לסמוך, לא גברים ולא נשים

גם על אהבה לא באמת אפשר לסמוך, כי היום היא אוהבת, מחר היא לא אוהבת, או מחר היא אוהבת מישהו אחר, או שבכלל מסתבר שהיא לא אהבה באמת מעולם, אלא הכל היה שקר אחד גדול. היתרון במחוייבות, זה שזה לא נסמך על רגש, לא על אהבה ולא על משיכה, מי שיש לו מחוייבות אמיתית יכול לעמוד ביותר יעילות מול פיתויים מבחוץ, לכן זה דבר יותר יציב לדעתי. חוץ מזה חלק דיי חשוב בחיים הוא היכולת לברור בין אנשים שאפשר לסמוך עליהם וכאלה שאי אפשר לסמוך עליהם, זה דבר לא קל אבל זה דבר חשוב, אם מחפשים קשר מונוגמי באמת ואמין. אם מכירים אדם שבמלא קשה לסמוך עליו, אז הסיכויים שהוא לא יהיה נאמן גבוהים בהרבה.

בגידה נובעת משני סיבות עיקריות, מצד אחד יש בוגדים שיש להם זוגיות גרועה ולכן הם בוגדים, לאלו יש יותר סימפטיה אפילו אם מה שהם עושים זה עדיין דבר רע. מצד שני יש בוגדים שיבגדו בכל מקרה, בוגדים שמניע אותם לא מחסור אמיתי אלא חמדנות, ואלו הם הבוגדים הכי גרועים לדעתי. הבוגדים מהסוג החמדן הם בדרך כלל חסרי תקנה, והדרך היחידה בשבילם לא לבגוד, זה לא להיות בזוגיות בכלל, או להיות בקשרים לא מונוגמים מכתחילה. בעוד שבגידות שנובעות ממחסור אמיתי יותר קל למנוע, על ידי כך שתהיה זוגיות טובה, ועמידה בפיתויים מבחוץ. יש לזכור גם שאם יש זוגיות רעה, גם האדם הכי נאמן, יכול להישבר בסוף. בנוסף חוץ מהגורמים החיוביים מעודדים נאמנות, תמיד יכול להיות גם החשש של האדם אם הבגידה שלו תחשף, מי שהמוסר לא עוצר אותו מלגנוב, יכול לא לגנוב מהפחד מענישה, שהרי אם הוא יחשף זה מגיע לו, כפי שנאמר "סוף גנב לתליה".

יש משהו במה שאתה אומר

חייבת לציין שלפני שקראתי ראיתי בהצהרה ניסון להשיג בטיחות אבל זה באמת נשמע הגיוני שבן אדם שמסוגל להתחייב יעמוד יותר בקשיים.

turangaleela1

New member
אתה כותב דברים שאפילו עשויים להיות לגמרי נכונים

רק שאין קשר בינם לבין נטייה מינית, כלומר אין קשר לדו-מיניות

wild orchid

New member
פורום בגידות ואהבה אסורה מוכיח כמה את טועה בכותרת שלך.

Cade Foster

New member
לא ולא

האופי של הבן אדם גורם לזה. בן אדם בוגדני יבגוד. ובן אדם נאמן לא יבגוד.

turangaleela1

New member
לא בטוחה שיש אופי כזה

כלומר, לא כל מי שבוגד הוא בעל אופי של בוגדנות ולא כל מי שלא בוגד הוא בהכרח אדם עם אופי נאמן.
טוב בעצם, מה אני מבינה בבגידות בכלל. תכלס, אין לי בזה שום ידע פרקטי.

Berethor

New member
אם לדייק

אדם בוגדני יש הרבה יותר סיכוי שיבגוד, אדם נאמן יכול לבגוד אבל זה בעיקר במצבים קשים וקיצוניים במיוחד, בעוד שבוגדני יבגוד בקלות.

1. ברית מילה

חותכים לנו אותו ביום השמיני לחיינו כדי שלא נוכל לענג אתכן כראוי וניאלץ להסתפק בבת-זוג אחת.

למה זה רק מה שיש לנו כלפיה?

שיהיה ברור בת זוג שלא תפגין בחזרה בדיוק אותו הדבר כולל בהתנהגות לא רק מילים ללא כיסוי המניות שלה ילכו וירדו בטבעיות...

למעלה