שאלה לגברים

A d i Z

New member
שאלה לגברים

איך יודעים שגבר מעוניין להכיר אותך ולא לעשות ממך צחוק? ואם אני לא מעוניינת בקשר רציני .. אבל גם לא ביזיז.. איך בכל זאת נותנים לגבר להבין שכביכול אני רוצה "דייטינג" כאילו שיזמין אותי לארוחת ערב וכאלו ואם זה יתפתח לידידות מופלאה אז נהדר.

איך יודעים,שאת יודעת מה את רוצה?

לא ארוחת ערב, מביאה לידידות. איך הגבר יודע, שאת לא עושה ממנו צחוק? מה כל כך פשוט, לאמר את הכול בפניו?

A d i Z

New member
תודה על התשובה אבל את אישה

רציתי לקבל תשובות מהגברים שבחבורה

אורזמן

New member
בואי נצא מנקודת הנחה ש..........

אנחנו לא קוראי מחשבות. מה יותר פשוט מלאמר לו אייך את מרגישה ואולי את תציעי לו להכיר יותר בארוחת ערב .

Vdrums

New member
להכיר ידיד בדרך של "דייטינג"

זה לא ילך, שום בן אדם לא יחשוב שזה בשביל ידידות אלא אם תגידי לו. אין פה קודים נסתרים. פשוט תהיי ישירה אחרת יהיו אי הבנות ואת תכתבי כאן הודעות על זה שאת לא מבינה מה אנחנו רוצים
. וחוץ מזה שלדעתי אין ידידות!

barbaba

New member
תשובה מגבר

את יודעת שגבר מעוניין לפי דבר אחד : הרצינות שלו. אם הוא לוקח אותך למקומות ומזמין אותך , מנסה יצור קירבה , מתקשר- את יודעת שהוא רציני הבעיה עם נשים שהן מצפות לסוג מסויים של יחס , וכאשר לא מקבלות את היחס או משהו דומה אז לדעתן משהו לא בסדר הכל בסדר , רק שכל אחד מגיב אליכן אחרת .

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

שפתיי חתומות הבנתי שלנשים אסור לענות

seeyou

New member
עם השנים למדתי דבר חשוב:

אין ארוחות חינם! רוצה ידידות מופלאה-? הוא לא חייב להזמין אותך לארוחת ערב ... אף אחד לא יצליח לעשות ממך צחוק אם לא תשתפי פעולה! כאשר את יוצאת לפגישות הכרות עם גברים,רצוי שתגדירי מראש מה המטרות שלך... יוסי

mochama deaf

New member
לשאלה השנייה

היא קלה: פשוט אומרים. לשאלה הראשונה, זה קשה יותר, פשוט נזהרים מכל השרמנטים, המקסימים עם הביטחון המופרז והרהיטות המוגזמת.

ebony

New member
נתחיל עם זה שזה לא דייטינג..

כי זה נקרא דייט.... דבר שני את צריכה להבין שלא חשוב עם את מחפשת גבר או אישה או שאת גבר או אישה לעולם לא תצליחי לדעת מה עובר לבן הלוויה שלך בראש. אם הוא לא יגיד את לא תדעי מה לעשות אנחנו נשים אבל לקרוא מחשבות אני לא חושבת שעדיין הצלחנו....

למעלה