שאלה לגברים

שאלה לגברים

למה כשאתם מוצאים בחורה יפה, מושכת, חכמה ומיוחדת שמפנקת אתכם, מעניקה לכם, יש לכם תקשורת וכימיה טובה, סקס מדהים, טוב לכם האחד עם השני ופתאום אתם בורחים? למה אתה לא יודעים לשמור על הדבר הטוב והמיוחד שיש לכם? (אתם גם מצהירים על כך ואומרים את זה) ממה זה נובע, תגידו לי ? נכון שמשהו דפוק אצלכם? תודו בכך (אני כותבת את זה כי נתקלתי בתופעה הזאת עם החבר שלי שממנו נפרדתי לפני 3 חודשים)

אני רוצה להבין

אם היית מוצא בחורה כזו אז לא היית נותן לה ללכת ? אני בחורה כזו והוא נתן לי ללכת, למרות שהוא ידע בתוך תוכו בפנים עמוק שהוא מפסיד בגדול. הוא פשוט דפוק ומתוסבך .

אורזמן

New member
בקשר לאקס שלך

אולי פשוט לא התאים לו הקשר מסיבה מסויימת והוא התבייש להגיד לך או לא רצה, אולי פחד ממחיובות לטווח הארוך. יש הרבה אולי... שיחה איתו תבהיר לך למה הוא מרגיש כך. דפוק או לא, זאת שאלה לפורום אחר
מאחל לך הצלחה בקשר הבא

Vdrums

New member
שתוציאי מהראש שהאקס שלך

הוא לא כל הגברים אז תביני למה זה קרה.

זכוכיות

New member
מה יש לפרט?

האקס שלך הוא אדם בפני עצמו, לא מין שלם, אפילו לא מדגם מייצג. וכנראה שהוא לא היה מעוניין בך, מסיבות כאלה ואחרות, מה שזה לא יהיה, אל תפילי את זה על כל מה שמסביב, אני מכירה מעט מאוד אנשים שהיו נותנים לבחורה שהם רוצים ללכת.

foofoo77

New member
אני אספר לך סיפור

לפני שנתיים היה לי חבר , הקשר היה מושלם , לא רבנו , הכימיה היתה מעולה , באמת הכל היה מושלם . ביום בהיר אחד הבחור אפילו לא טרח להפרד ממני אלא קם ונעלם , לא ענה לפלאפון שלו ... כלום . אחרי 4 חודשים יצא לנו לדבר ואז הוא סיפר לי שהוא נבהל מכמות הרגשות ולא הצליח לעמוד בזה . זה היה נכון , שקר אני לא יודעת . אבל לפעמים יש את הגברים האלה שאין להם את הכוח להתמודד עם הדברים האלה. המספיד העיקרי כאן זה רק הוא ולא את . את תמצאי מישהו שיעריך אותך .

למה

למה את חושבת שהגברים דפוקים בגלל מה שקרה לך עם החבר שלך??? אבל למה את חושבת שאת יפה, חכמה, רומנטית, מפנקת וכל מה שקישקת כי אם היית כזו הוא לא היה עוזב אותך! אז נראה לי שתבדקי עוד פעם אצלך אם את יפה, חכמה וכו`....... ואז תיראי שאנחנו לא דפוקים אלא רק דופקים אז אתן גם דפוקות וגם נדפקות חחחחחח

pikov

New member
"יפה, מושכת, חכמה ומיוחדת שמפנקת"

אלה קביעות שלך או אמירות של החבר? אם הן קביעות שלך, זה לא מחייב את החבר. אם זה קביעות שלו, הייתי במקומך מתבונן פנימה ומנסה להבין איך מישהו שחושב שאת " יפה, מושכת, חכמה ומיוחדת שמפנקת", מוכן לותר עליך ואיך זה שמישהי שהיא " יפה, מושכת, חכמה ומיוחדת שמפנקת", עדיין בלי חבר 3 חודשים אחרי שננטשת ע"י החבר הקודם. משהו בנתונים שמסרת, לא מסתדר עם ההגיון.

למעלה