שאלה לגברים

magenta73

New member
שאלה לגברים

יודעים מה... גם לנשים וגם למה שבניהם... אחרי מחזה מרנין שראיתי אתמול, בחורה (עלי לציין בלונדינית וגם סוג של סלבריטי) שיכורה ברמות אחרות אבל, לא רואה בעיניים, על הבאר... בחור, כל הערב מנסה להתחיל איתה, לא מצליח... קולט שהיא שיכורה מהתחת ופשוט מתיישב עליה. חיבוקים, נשיקות מזמוזים... והיא כבר באמת לא במצב של קליטה, פשוט במצב של שיכרות...ו"זרימה"... אתם מוכנים להסביר לי את זה? אז נכון, הוא באמת חתיכת שמוק רציני, אבל... השאלה, מעבר למה הוא חשב... האם אי פעם הייתם במצב כזה?... האם תנצלו את המצב? האם תרגישו טוב עם זה? או שהוא באמת אחד מאלף...

יכול להיות שהייתי......

במצב הזה..... אבל הייתי שיכורה אז אני לא זוכרת....... סתאאאאאאאאאאאאאאאאאם
ועכשיו לעניין, אני חושבת שזה גועל נפש לנצל בחורה או בחור(קורה) במצב הזה! אין בזה שום טעם וזה משפיל! כנראה גם הוא היה שיכור לגמרי..... יכול להיות שהיא לא היתה רק שיכורה? אם הבנת למה אני מתכוונת?!

אולי היא הביאה בתום לב את זה לעצמה

לדעתי רוב הגברים לא היו מנצלים זאת אבל בעולפ מטורף זה הכול הולך וזורם ולא חריג.הייתי במצב עם ידידה במסיבה והיא שתתה עד שכרון.והמשקה גרם לה להיות חופשיה וזורמת בדיבורים ומעשים. אני רוצה להגיד שזה מאוד דוחה גברים.לא מושך.מין צריך להיות חושני בהסכמה ובהכרה .

magenta73

New member
מנסיון עגום

אני יכולה להגיד לך שזה כן יכול לקרות. בתור חובבת אלכוהול ידועה לשימצה, היה לי פעם אחת מצב די דומה. וכן, אלכוהול גורם למגננות ולחומות לרדת, ורובנו הופכות ליותר חופשיות וזורמות... בלשון המעטה. לפעמים אולי אי אפשר לראות, או שהבחור עצמו שיכור ולא קולט שזה משכרות ולא משום דבר אחר...אולי הוא לא קולט עד כמה היא שיכורה...ואולי יש כאלה שלא רואים בעיניים וכל מה שהם רוצים זה סקס. ולא ממש אכפת להם עד כמה הבחורה בהכרה... לא יודעת, בכל מקרה, מזמן לא נגעלתי ככה... פיק-אפ בארס... יאק.

מסכים איתך .אבל הסקס יהיה גרוע ו..

בלתי נעים.יש גברים שמסוגלים נכון להכול גם אם היא שיכורה . אגב פעם עשיתי נסיון לראות איך אני מגיב למצב של שיכרות במצבים מסוימים.וזה היה.....

magenta73

New member
תשמע... תראה...

על זה תל אביב מתקיימת באיזה שהוא מקום. פאבים, בארים חשוכים, אלכוהול... תמיד הברמנים יתנו אקסטרא משקה לבחורות... הבחורות יתחילו לענטז, גברברים יופיעו... סקס ועשן באוויר... ואיך אומרים, אין בחור לא מושך, יש לא מספיק וודקה. ולפתע השירותים נראים מפתים במיוחד... בתור מי שגם עובדת בלילה התל-אביבי הזה, ובתור בליינית זה שנים רבות, זה ביצה אחת גדולה ומסריחה. ותמיד נחמד להאשים את האלכוהול, כי את לא באמת שרמוטה, כן... את לא היית "נותנת" כ"כ מהר בסיטואציה אחרת... זאת הצביעות התל-אביבית הטיפוסית... אני ראיתי מספיק קטעים של בחורות שמשחררות קיטור, חבל לך על הזמן... הרבה פעמים הן גם היוזמות. אבל במקרה הזה היא באמת היתה שפוכה ברמות אחרות. שוין...

האם פאב זה מרשם לטעיות או מקום

להתפרק.לשחרר לחצים ומה שהיה יהיה. לדעתי נעים לראות בחורות משוחררות בפאב אבל אולי הגבר הישראלי נוטה לנצל חולשות אצל בחורות במצב רגיש בלשון המעטה.

magenta73

New member
הבעיה העיקרית

טוב, יש שני צדדים למטבע... מאוד קל להגיד הייתי שיכורה והוא ניצל אותי. לא לקחת אחריות, אני חושבת שזה תלוי עד כמה שיכורים. וכן, הגבר הישראלי נוטה גם נוטה לנצל את זה. זה פחות הניצול, זה יותר ההסתכלות על זה. תראה באירופה ובארה"ב, מה הם לא מזדיינים כמו שפנים בפאבים וכן הלאה? הם כן, הם פשוט לוקחים את זה בפרופורציה אחרת. אומרים, היה מצב, היה נחמד, סבבה ותודה על הערב. ופה... פה לרוב גבר שהיה עם בחורה במצב כזה, אחרי זה לא יסתכל עליה, יזלזל בה... זה קורה המון, זה מה שנותן את ההרגשה הלא נעימה ואת הרגשת הניצול. כי וואלה, הניצול הוא הדדי, אני חושבת שמאה ה21 כבר מותר להגיד שגם בנות נהנות מסקס... הבעיה היא לא הלפני, ולא הבזמן... הבעיה היא האחרי...וזה כבר קשור למנטליות. הכל קשור למנטליות...בעצם...

מה מנטלית שונה שלב ב' אחרי הסקס

את אומרת שהגבר הישראלי לא מחפש קשר קבוע רק ניצול למטרתו .כלומר סיפוק מינית. וזהו. אלו דברים לא מוכרים לי..

magenta73

New member
לא רק

לא אמרתי רק... לא מכלילה... חלילה וחס. אומרת, שכאשר גבר ישראלי ממוצע, מוצא את עצמו בפיק-אפ באר, מוצא את עצמו מצליח בדיון עמוק ואחר-כך משהו אחר עם בחורה באותו הערב, הוא לאו דווקא ישאר שם בבוקר. בנוסף לזה שהוא יראה את העיניין כאילו הוא כבש... המטרה נכבשה... יופי. זה לא קשור לאם הוא מחפש קשר רציני או לא.

אורזמן

New member
אין מצב

זה פשוט ניצול והתנהגות מגעילה. כנראה זה בחור שמצליח לו להתקרב לנשים רק כשהן בגילופין.

נסיכה ג

New member
מגנטה אני מסכימה עם כל מילה שלך

ותאמינו לי אנשים חויתי המון בחיים ואני כבר לא ילדה....

amazone

New member
לדעתי

א. הוא מאנייאק אבל כבר דיברנו על זה (ע"ע כלבי פוינטר) ב. היא מטומטמת - לא משתכרים לבד / אם משתכרים לעשות עם מישהו שאת סומכת עליו שלא ישתכר ישמור עלייך וינהג בדרך הבייתה

למעלה