שאלה לגב מצלמה

iguyoren

New member
שאלה לגב מצלמה

שלום רב, שמי גיא ואני מתכוון לנסוע לטיול של כמה חודשים בדרום אמריקה. השאלה שלי היא כזאת: נכון לרגע זה יש לי מצלמה יקרה ומקצועית עם מספר עדשות מתחלפות (עד לא מזמן ההיתי צלם כדורגל בארץ). השאלה זה האם כדי לי לקחת אותה ולהסכן בגנבה הוא בזה שהיא תפריעה לי בטיול בגלל הגודלה שלה. הוא לותתר ולקנות מצלה קטנה אחרת. שזה כמובן בא על חשבון איכות התמונות שהיא מפיקה לאומת המצלמה הגדולה שלי. מה אתם אומרים ?

Mor167

New member
מניסיוני...

שטייילנו כמה אנשים יחד, אחד מאיתנו היה עם מצלמה מקצועית, זה לא נראה כאילו זה הפריע לו לטיול בכלל, הוא דווקא יותר אהב את הטיול אני חושבת בזכות התמונות שיצאו בסופו של דבר ובזכות החוויה להביע את זה דרך המצלמה. אני חושבת שאני אישית היייתי מאוד מפחדת, אבל מצד שני אם לא הייתי נוסעת עם המצלמה הייתי מאוד מתאכזבת - כי כמו שאתה יודע בתור צלם מקצועי זה לא כייף בכלל להסתובב פתאום עם מצלמה פשוטה שהתמונות יצאו באכות נמוכה לעומת המצלמה המקצועית. האמת, לשיקולך. עלי היה פלפון + מצלמה פשוטה קטנה ורעדתי שלא יקרה משהו ...:)

iguyoren

New member
תודה רבה

שמחתי לקרוא את תגובתך אך כמובן שאני אשמח לשמוע עוד דעה מימישהו שצילם בעצמו עם מצלמה כזאת כדי לדעת איך היסתדר

למעלה