שאלה לגולשות לגבי כללי הדיון פה

שאלה לגולשות לגבי כללי הדיון פה

אני חשבתי שעדיף כמעט תמיד לנסות לשרשר תגובה להודעה קיימת ולא הודעה חדשה במקרה שיש קשר כלשהוא בין הנושאים כי הודעות חדשות נעלמות די מהר. עכשיו אני מואשם על ידי פברואר שאני מסיט את הדיון. האם רצוי להעלות את הנושא שהעליתי כנושא חדש(אני חושש להעלות אותו כנושא חדש כי אז תהיה תלונה נגדי על הצפת הפורום). החלטתי לפנות ברבים בלשון נקבה בפורום זה. אודה לכן אם תגלו כלפי יחס קצת פחות עוין(למשל לא לייחס לי עמדות שאינן שלי).

אורי, אני לא מתייחסת למסר הנקודתי

שקבלת מפברואר כי לטעמי מוטל עליך להגיב עליו עניינית אם אתה לא חושב שאתה מסיט את הדיון. יחד עם זה אכן יש בהודעותיך לאחרונה נטיה - שודאי נובעת מתחושות חזקות בנושאים שונים (פוליטיים וחברתיים) להסיט דיונים לפסים שאינם ממוקדים בדיון, כמו נושאים הקשורים לרשות הפלשתינאית (עניין שגם אני הערתי לך באחד השירשורים) ולהציב משוואות בלתי סבירות בין ענייני נשים בחברה לנושאים שאינם קשורים להם. כגולש קבוע אנחנו לא מגיבות "חזיתית" על הטיות אלו אבל בהחלט נעריך אם תמנע מהן. עוד דבר קטן - די מובהר כאם מדי פעם שכל קבוצה נאבקת את מאבקיה היא, כלומר אנחנו לא יכולות לפתור כאן מאבקים של קבוצות שאינן קבוצות נשים, שוויון וכדומה ולכן אלו - גם אם כולנו או חלקינו רואים בהם נושאים חשובים וראויים למאבק - אינם שייכים לנושאי הדיון כאן בפורום. יש גלישה לצדדים במידה - אבל אנחנו בבעיה אם וכאשר דיונים מוסטים מהותית מעניינם. מקווה שתבין ולחיי המשך דיונים פוריים כאן בנושאים הקשורים לנשים בחברה ...
חנה

אני אמנע מנושאים פוליטים

ההערה הפוליטית האחרונה היתה בתגובה להעלאת לינק שהביא את הנושא הפוליטי,ורוב ההערות הפוליטיות שלי היו בתגובה לנושאים פוליטים. אני בכל מקרה מבטיח להמנע מנושאים פוליטים בעתיד גם לא כתגובה לנושאים פוליטים.

גאולה_ש

New member
הכול פוליטיקה

להלן הסברה של חנה בנושא: אז אמיר - הכל פוליטיקה. גם ההגמוניה הגברית בדת היהודית שהיא קיצונית במידה דורסנית כלפי נשים, גם הפמיניזם - הכל. הפוליטיקה היא הכלי והמכשיר שמשתמשים בו כדי להוציא אמונות וצרכים ורצונות מהכח אל הפועל בתוך סביבת בני אדם. את הפוליטיקה הגברית שהביאה לאלפי שנות דיכוי נשים מסיביצריך ללמד בקורסים לפוליטיקה, לא רק בלימודי נשים. סיפור הצלחה לכל הדיעות. אגב - אתה עוד לא מכיר אותנו אז לשם הבהרה - לא תמצא כאן נשים שמתלבשות על האימג` הגברי של ``מתוסכלות`` או משהו, אלא נשים שלקחו את חייהן בידיהן והינן מספיק חזקות ובעלות מודעות ויכולת תמרון פוליטית טובה דיה כדי לקחת את המושכות ואת זכויותיהן מבלי לחכות שיינתנו להן, ויוצרות אגב כך קבוצה פוליטית וירטואלית שתצא בזמן כלשהו גם אל מחוץ לגבולות הרשת...אתה מוזמן להצטרף
חנה

למעלה