שאלה לגיטריסטים

imry100

New member
שאלה לגיטריסטים

כמה אמור לקחת מורה לשיעור גיטרה פרטי למתחילים ומה הוא אמור ללמד אותי על ההתחלה

orguy

New member
המחירים נעים בין.....

לי היה מורה שלקח 50 ש"ח לשיעור, שמעתי גם על מורים שלוקחים 70 ש"ח, ויש גם מורים שלוקחים 40 ש"ח, והמחירים משם רק יכולים לעלות ליותר, מורה אחד הציע לי 350 ש"ח לשיעור אחד! שתבין הוא חש את עצמו הגיטריסט הכי טוב בארץ! צריך פשוט לעשות סקר שווקים ואז לראות מי הכי זול אבל גם מלמד טוב! יאללה בהצלחה! אור גיא

imry100

New member
גם אני מכור לשוקו...

אבל אין לי מקום בחתימה לכתוב... ד"א תודה

sok777

New member
אממ..

זה לא קבוע.. שלי לוקח 70 או 90 והוא באמת מעולה ורציני. אני חושב שמחיר סביר זה בערך 70 ש"ח. הוא צריך ללמד אותך את הבסיס בגיטרה, טיפה תאוריה וזה, מה זה כל דבר, מה זה כל מיתר ולהתחיל ללמד אקורדים. אבל תלוי, כל אחד והשיטות שלו, מן הסתם אני התחלתי רק פעם אחת לנגן

Ellabll

New member
בדרך כלל מרוה ממוצע טוב

עולה באיזור ה100 שח לשיעור, כמובן שיש יוצאים מין הכלל, ויש כאלה שבאים הביתה שלך ויש כאלה שלא, שזה גם צריך לקחת בחשבון. תלוי עם איזה מורה את מתחילה ללמוד, יש אין סוף דרכי לימוד וכל מורה מתחיל ממשהו אחר, מישהו יתחיל איתך בתאוריה על ההיסטוריה של הגיטרה ומישהו אחר ישר יתן לך לנגן אקורדים ומישהו אחר יתחיל איתך מתווים ואחר בכלל יאמין בטאבים ולא ילמד אותך תווים... הכי חשוב לדעתי זה למצוא מורה עם נסיון והרבה המלצות שיכול להגיע הביתה ושמלמד תווים ותאוריה טוב, כי הכי חשוב זה הבסיס של הנגינה.

hagarshtar

New member
אממ..אצלי../images/Emo118.gif

אני התחלתי ללמוד רק השנה בעיקרון המורה שלי לוקח 100 משהו כזה אבל..אנחנו מכירים אז עושה לי פחות. אממ..אני זוכרת שבהתחלה הוא לימד אותי דברים בסיסיים על בגיטרה מין תאוריה כזאת..אממ...שניה אני אציץ במחברת תווים.. נגיד לי "איך זה עובד" וכתוב למטה לדוגמא:ככל שהמיתר יותר עבה הצליל יותר נמוך או כל מיני דברםי בסייסים שכאלה. אממ..הייתי ממשיכה אבל יש לו כתב ממש לא ברור חח \:

imry100

New member
תודה../images/Emo15.gif../images/Emo168.gif

הגר... את יכולה בבקשה להפסיק לכתוב "אמממ.."?

hagarshtar

New member
למה זה כל כך מפריע?../images/Emo118.gif

סורי זה מהרגל אני אנסה..

למעלה