שאלה לגל המנהל

שאלה לגל המנהל ../images/Emo13.gif

היי, אני רוצה לקנות את המהדורה הזאת
של 20 YO אבל אני לא בטוח במדויק מה היא כוללת. אשמח לתשובה וגם לביקורת על האלבום, אם יש לך כמה דקות פנויות. שמעתי כמה שירים (את הסינגלים, את "Daybreak" והוא ממש טוב ואת "Show Me" שאהבתי). תודה מראש.

../images/Emo13.gif

מהדורת הדלוקס כוללת חוברת ענקית של 48 עמודים צבעוניים וDVD שכולל ראיון עם ג'נט ומתעד את עבדותה על האלבום
אם אהבת את הסינגלים, תשמע את Get It Out Me דאנס מצוין ואת Enjoy המדהים. בנוסף אני אוהב את הבלדה - Take Care. אני ממליץ לרכוש את המהדורה היפנית של האלבום ששמה שני השירים הכי יפים - Roll Witchu ו-Days Go By. http://www.amazon.com/20-Y-O-Janet/dp/B000GW87UM/ref=sr_1_33?ie=UTF8&s=music&qid=1239031450&sr=8-33 תהנה [=

תודה תודה תודה ../images/Emo9.gif

אני מת על Enjoy!!! כשכתבתי ששמעתי את הסינגלים הכוונתי גם אליו, הוא לא היה סינגל? ואם כבר המהדורה היפנית (ותודה על הלינק מאמזון), המהדורה היפנית כוללת גם את הראיון והדוקמונטרי על העבודה על האלבום? כי באמאזון כתוב שזה כולל רק את הקליפים מ-janet., the velvet rope ו-all for you שאותם כבר יש לי בדי.וי.די "From Janet To Damita Jo". אז מה ה-DVD במהדורה היפנית באמת כולל?

הוא לא נמצא באמזון

בכל מקרה לדעתי המהדורה היפנית יותר שווה מהדלוקס זה כבר לבחירתך

פסח שמח מפורום כריסטינה אגילרה! ../images/Emo155.gif

בימים אלה, כריסטינה אגילרה עובדת על אלבומה החדש שיצא לאור ככל הנראה בקיץ וגם על הקאמבק המיוחל. כמו כן, תוכלו לראות אותה גם בפרסומות לתכשיטים של המעצב סטפן וובסטר (
). בנובמבר 2008, יצא אלבום האוסף שלה Keeps Gettin’ Better: A Decade Of Hits שכלל את הלהיט Keeps Gettin’ Better. לכל החדשות, השמועות והתמונות, אתם מוזמנים להיכנס לפורום שלנו: פורום כריסטינה אגילרה בתפוז.

למעלה