שאלה לג'ני...איך מחליפים שם משתמש.?

נעללה

New member
שאלה לג'ני...איך מחליפים שם משתמש.?

כשאני מנסה להחליף שם משתמש אז דורשים ממני להחליף גם את כתובת האימייל?? האם יש לך מושג איך עושים זאת?? הכוונה מחליפים שם משתמש?? תודה.
 

נעללה

New member
מה הכוונה תיבה חדשה?? ניסיתי כבר הכל!!

זה אבסורד שאי אפשר לשנות את השם. כתבתי לתפוז והם ענו לי שרק עם אימייל חדש אפשר לשנות שם משתמש. מעניין למה הם עשו את זה. הרי מדי כמה זמן יש צורך לשנות שם משתמש. למישהו דיעה בעניין??
 

סימה 4

New member
האמת , אני לא רואה אצלי צורך לשנות

שם משתמש מידי כמה זמן. אבל אם כן, תעשי לך מייל חדש (לוקח בדיוק 5 דקות), ורק בשביל ההרשמה תזיני אותו.
 
דעתי כדעתך.

אבל אם רוצים להחליף שם משתמש חייבים לפעול לפי מה שצריך גם אם זה לא נראה לנו. כך קרה כשהחלפתי שם מ"נויה של 4" ל"נויה של 5"
 

Jen74

New member
מה שבעצם זה אומר שצריך לפתוח כינוי חדש

למעשה, אחרי שבחרת כינוי ונרשמת לתפוז, מסרת את המייל שלך והוא מהווה גיבוי לכינוי שבחרת. כבר שנה בערך שניתן להירשם לתפוז עם מייל אחד לכל כינוי. פעם ניתן היה להרשם עם אותו מייל במספר כינויים שונים, כלומר מספר כרטיסים שונים. כיום ניתן לפתוח כינוי/כרטיס עם מייל ואם מנסים להשתמש באותו מייל לכינוי/כרטיס חדש, זה לא מתאפשר. הדרך היחידה, אם כן, להחליף כינוי זה בעצם להפסיק להשתמש בכינוי/כרטיס הקודם ולפתוח כינוי/כרטיס חדש מה שמאלץ אותך בעצם גם לפתוח חשבון מייל חדש. אני לא מכירה דרך אחרת.
 
למה לא נותנים אפשרות, איכשהו...למחוק את

הכינוי הישן? למשל, אם עברתי מנויה של 4 לנויה של 5, ברור שאני לא צריכה את הכינוי הראשון יותר.
 

Jen74

New member
עד כמה שידוע לי יש מייל לתפוז אבל

אני לא ממש יודעת איך נרשמים למייל התפוזי, אבל אפשר לפנות להנהלת תפוז ולשאול, אולי בפורום משוב או פורום טכני כלשהו.
 
למעלה