שאלה לגרושות עם ילדים ויחסיהם עם החמים לשעבר.

wedding1

New member
שאלה לגרושות עם ילדים ויחסיהם עם החמים לשעבר.

היי מסקרן אותי לדעת, עקב מקרים מוזרים שקורים אצלנו במשפחה. (האקסית של בעלי) שהכפישה ברבים את חמי וחמתי (שלה שלעבר,כן) וניצלה את טוב ליבם עד עפר !! שמתקשרת ברוב חוצפתה ומבקשת את עזרתם בכל מיני נושאים שלא קשורים לילדים.. האם אתן כגרושות, בקשר עם החמיות שלכן בדברים שלא קשורים לילדים ?!@ וכמובן במידה שהגירושין לא הסתיימו יפה כמו תחילת סופם של הנישואים ... מקווה שהייתי ברורה , מחכה לתשובות
יום גשום ונפלאאא לכולנו

גם גרושתו של בעלי אותו הדבר

הכפישה אותם ברבים, כולל קללות, ריכולים, חרישת מזימות וניסיון להשמיץ אותם בפני קרובי משפחה (שלהם), אבל כשהיא צריכה משהו (בייבי סיטר, עזרה כלכלית), היא ישר מתקשרת לחמותי וזו בתמימותה תמיד קופצת לדום ועוזרת-"בשביל הילדים..." , האישה הזו צדיקה, אני במקומה כבר מזמן נוטרת טינה ומנתקת כל מגע איתה-לטוב ולרע. אבל גרושתו יודעת בדיוק על אילו כפתורים ללחוץ ומוצצת אותה עד תום לכל גחמה שלה (לצאת לטיולים ובתי קפה ושחמתי תשמור על הילדים, הלוואות פה ושם בשביל (השלם את החסר... כל פעם משהו אחר, כטאילו בעלי לא משלם לה מזונות מעל ומעבר), אבל אם חס וחלילה חמתי לא יכולה- היא ישר שולפת ציפורניים ומתחילה עם הארס והפגיעות כל פעם מחדש. אז את יכולה להתנחם, את לא היחידה שהתופעה המגעילה הזו מתרחשת במשפחתה

wedding1

New member
למלכה של מקסים - אני ממש לא רוצה להתנחם...

זה מקומם אותי ומטריף גם את בעלי. חמתי מאידך שתהיה בריאה, תגן על כל מי שמציג עצמו כחלש....או יותר נכון, כל מי שהעולם נגדו, היא תקום ותהיה לצידו. אני רוצה שיהיה לזה סוף !!

כמוך, כמוני.... ובעלי בכלל יורד מהפסים

בכל פעם שהוא שומע ששוב היא הצליחה לסובב את אמא שלו, רק היום היה לנו עוד קטע כזה והפעם בעלי אמר לאמא שלו להתקשר לגברת ולהגיד לה שהיא לא יכולה לעזור לה, שתלמד שלא רק מה שהיא רוצה קורה!

wedding1

New member
השאלה היא, האם האמא שלו תשתף איתו פעולה.

אם אנחנו אבקש משהו כזה מאמא שלו...היא לא תעשה את זה , בטח לא מיוזמתה. אוף אוף אוף...כמה אנרגיות צריך לפעמים בשביל הדברים האלו !

למעלה