שאלה לדוברי הלדינו ולבקיעים בבישול הבלקני

Angel45

New member
שאלה לדוברי הלדינו ולבקיעים בבישול הבלקני

האם יש מישהו שיודע איך מבשלים אפיו (שורש כרפס) עם בשר? זה מאכל מאוד טעים שבזמנו הסבתא שלי היתה מכינה,ומה טעים יותר ממאכליה של סבתא תודה אורלי
 

simad1

New member
מתכון לתבשיל בשר וסלרי:

קילו וחצי בשר כתף מס' 5 חתוך לקוביות 2 בצלים גדולים קצוצים גס 4 שורשי סלרי קלופים וחתוכים לקוביות 1 גבעולי עלי סלרי קצוצים עם העלים 6 שיני שום כתושות מלח/פלפל שחור/כפית כורכום שמן קנולה **** מטגנים בסיר עמוק את הבצלים עד להזהבה קלה. מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים לטגן עד להשחמה. מתבלים ומערבבים היטב. מוסיפים מים לכדי כיסוי הבשר (בערך 3-3.5 כוסות), מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כשעה וחצי לפחות. מוסיפים את הסלרי וממשיכים לבשל עוד שעה עד להסמכה וצימצום הרוטב.
 

Angel45

New member
simad1 המון תודה על המתכון והתשובה המהירה |4U

אבוא לבקר בקומונה
 
למעלה