שאלה לדיגייז שמתקלטים במועדונים

• פותח הנושא td12
  • פורסם בתאריך

td12

New member
שאלה לדיגייז שמתקלטים במועדונים

שלום לכולם אני תומר. אני רוצה להכנס לעבוד במועדון באופן קבוע או מידי פעם. ברמה אני מספיק טוב ואם ילך לי אני אשתפר עוד וישקיע עוד, עכשיו אני מתלבט מצד אחד יש לי ציוד שאני עושה איתו מסיבות פרטיות אבל זה לא המטרה, גם הפלטה היא גרועה ואי אפשר להתאמן איתה, אני מתאמן אצל חברים, אני יכול להשקיע ולקנות 2 100 שרציתי מזמן אבל אני לא רוצה להתקע איתם, המטרה שלי זה להיכנס למועדון במסיבות פתוחות, אחרת אין לי טעם להמשיך חוץ מלהוריד כמויות שזה תמיד אני יעשה ומידי פעם מסיבבות פרטיות. אני מעדיף לתקלט קלאב טראנס אבל זה לא ממש מתאים אז האוס ודאנס... היפ הופ אני לא אוהב לתקלט כל כך. אז אני רוצה לשאול לכאלה בעלי ניסיון בסצנה, איך להיכנס למועדון? שמתי לב גם שתמיד לוקחים את החדשים לסטים של היפ הופ, אפשרי שלא? איך מבחינת הכסף? שלא תבינו לא נכון, זה לא בשביל הכסף כמובן, אבל בכל מקרה לדעת איך זה הולך, כמה פעמים להסכים בחינם? אני יודע שיש הרבה שלא משלמים להם בכלל, אבל זה לא ניראה לי, ואני שווה יותר מזה. הייתה לי התנסות קטנה בקווינס, לא חשבתי שזה כזה שכונה, בסוף המסיבה נסגרה כי לא באו ילדים ואני לא תיקלטתי )-: עוד משהו שהיה שם, אחד המפיקים התעצבן שאף דיגי לא הביא אוזניות, לא היה במועדון....זה ככה בד"כ? הם עוד רצו לפתוח את המסיבה ללא אוזניות... גם הרבה אנשים סתם מדברים ומבטיחים בסוף לא יוצא כלום. אשמח להתיחסות, חוות דעת ותשובות. תודה מראש.

אומנם אני לא מתקלט במסיבות אבלל

אם אתה חושב שאתה מספיק טוב בתחום והכול תתחיל לעבוד על קשרים שלך עם יחצנים והכול שיספרו עליך לאנשים המתאימים בנוסף לכך תעשה הרבה רימיקסים ותשתף אותם שאנשים יכירו אותך ויוהבו את היצירות שלך. עכשיו אם כבר מביאים לך נסיון אז תן פעם ראשונה חינם פעם שניה נגיד משקה וכך תתגלגל עד עניין הכסף מקווה שעזרתי =)

למעלה