שאלה לדיון: אביב מוציא יותר מידי אלבומ_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
שאלה לדיון: אביב מוציא יותר מידי אלבומ_../images/Emo189.gif

שאלה לדיון: אביב מוציא יותר מידי אלבומים בתקופה כל כך קצרה, האם לדעתכם זה פוגע ברמה של הדיסקים ? בתוך חצי שנה (בערך) הוא הוציא אפשר לומר 4 דיסקים 1. ועם הזמן 2. בלאקפילד 2 3. אוסף שירי אהבה 4. הדיסק של נינט (אני מאמין שאפשר לקרוא לזה דיסק שלו רק עם פנים אחרות) עכשיו, 4 דיסקים בחצי שנה זו קריעה ופשוט בלתי יאומן לא נראה לך שהתכנים בדיסקים הרמה העיבודים השירים עצמם נהיו... פחות ?

ממש לא

פשוט בזמן האחרון הוא עושה הרבה דברים במקביל כל מה שציינת בערך, יש לו את בלאפילד,יש לו את נינט וכל מיני להקות צעירות וזמרים חדשים בארץ, ויש לו גם להוציא אוסף שירי אהבה, ויצא לו גם דיסק של ההופעה בהאנגר ויותר מאוחר יצא גם הדיוידי(הוא כתב שזה עדין לא בעריכה) הוא עושה הרבה דברים ומסתדר מצוין וזה לא פוגם

מעיין51

New member
אני לא חושבת...

ממש לא.. בסך הכל.. אפשר להוריד את ה"אוסף" בגלל שזה אוסף .. ולא ממש עבדו עליהם בחצי שנה הזאת .. עבדו.. אבל לא בשיא המרץ.. ובקשר לבלאפילד 2... אני חושבת שהם עבדו על השירים יותר מחצי שנה... לא? בכל מקרה אני לא חושבת שזה מוריד מהערך של הדיסקים.. למרות שדי הרבה אומרים את זה..

מעיין51

New member
אני לא חושבת...

ממש לא..בסך הכל.. אפשר להוריד את ה"אוסף" בגלל שזה אוסף .. ולא ממש עבדו עליהם בחצי שנה הזאת .. עבדו.. אבל לא בשיא המרץ..ובקשר לבלאפילד 2... אני חושבת שהם עבדו על השירים יותר מחצי שנה... לא?בכל מקרה אני לא חושבת שזה מוריד מהערך של הדיסקים..למרות שדי הרבה אומרים את זה..

למעלה