שאלה לדיון- אולסטארס עונה 8

punky brewster

New member
שאלה לדיון- אולסטארס עונה 8../images/Emo58.gif

רציתי לדעת למה רבים ממכם ממש לא אוהבים את העונה המצויינת הזאת? לדעתי הייתה עונה מעולה עם אינספור תככים ותפניות, אני האמת הייתי בשוק כשרוב ואמבר שרדו כ"כ והגיעו לגמר. אני לא מבינה איך הם ניצלו כל פעם ולמה לעזאזל לא העיפו את אמבר באינספור הזדמנויות שהיו בשביל להפריד בינה ובין רוב וכך להביא לחיסול הברית ביניהם. כמובן הייתה את הנקמה של גרי בקולבי, איתן ששמו מעולם לא עלה בעונה ה3 היה קורבן קבוע. וכו וכו ואם זה לא מספיק כדובדבן על הקצפת היה גם את הרומן האמיתי של רוב ואמבר, מי היה מאמין שהם יתאהבו ככה ולמיטב זכרוני הם נשואים עד היום (שנתיים וחצי) וזה במונחי טלווזיה מקביל ל20 שנה בערך? בכל מקרה תכתבו מה שבא לכם אשמח לשמוע את דעתכם

talburstein

New member
עונה מגעילה - הסבר

אנשים ראו את כל הכוכבים שהם הכי אוהבים מתנהגים בצורה מטומטמת להחריד (לקס במיוחד ורופרט) בוגדים אחד בשני (הקטע עם רוב ולקס היה מלוכלך בצורה פשוט לא נעימה) עפים מוקדם מידי בלי שום סיבה חוץ מזה שהם ממש טובים (רוב מעונה 6, אית'ן ובכלל כל המנצחים). צריך לזכור שחלק מהחבר'ה האלה הם חברים במציאות, וזה דבר אחד לבגוד במישהו שפגשת לפני שבועיים למישהו שאתה חבר שלו כמה שנים. וכמובן, המנצח(ת) הכי לא ראויה בהיסטוריה של השרדות, למעט סנדרה מעונה 7.

השורד

New member
סנדרה לא ראויה?! התבלבלת עם ג'נה מורסקה

ושמע, צריך לזכור שזה בסך הכל מ-ש-ח-ק. מי שמתרגש מה"בגידות" שם, שלא יראה הישרדות (ובטח שלא ישחק - ע"ע לקס האדיוט).

השורד

New member
אגב - עונה 8 היתה מצוינת

נפתחה חלש ומעצבן עם ההעפות של טינה ורוב C, אבל הלכה והשתפרה עד מאד.

snier1991

New member
עונה מעצבנת

אומנם היו כמה דברים מגניבים ג'י וס קולבי אבל היו כמה בעיות נוראיות רוב ואמבר היו ניצחון באנקר כבר בשישיה האחרונה זה היה ברור לחלוטין(האיכר טום או רופרט המתוכחם יצליחו ליצור מהפך) ובעיה שניה זה שלא הביאו 18 רמאים יצר מצב שהקבוצה שיודעת מי רמאים מי טובים במשחק ואותם הדיחו ראשונים(הם לא יכלו להתאחד בגלל הפיצול ל17 שבטים שהיה פשוט מטומטם)ואז נשארנו עם רובאמבר וחבורת אידיוטים שלא יודעים שלחק את המשחק

Koki Girl1

New member
בעקרון אני מבינה למה כן אוהבים אותה../images/Emo182.gif

כי זאת באמת עונה עם הרבה תככים ודברים מעניינים. אני אישית לא סבלתי אותה בגלל הטעויות הטיפשיות של לקס! ובגלל רוב .

Confide In Adam

New member
כי כולם התנהגו שם כמו מטומטמים

חלק נתנו לחברויות וקשרים קודמים להשפיע על איך שהם שיחקו הרוב היו עיוורים למה שהולך סביבם, כל הטובים עפו מוקדם או עשו טעויות קריטיות... וכמובן, הזוג המעצבן והמרושע ביותר בתולדות התוכנית - רוב ואמבר.. הפיינל 2 השנוא עליי ביותר

BRANGELINA

New member
עונה מצוינת!

כרגע אני לא זוכרת כלום מהעונה הזאת כי אולי שנתיים לא ראיתי פרקים שלה אבל בכלליות היא הייתה אחת העונות הכי טובות לדעתי!!

Fairywitch

New member
זאת דוקא העונה האהובה עליי-

גם בגלל כל מה שציינת, ובעיקר בגלל המון הפתעות בדרך- הקטע קרוע הלב שבו ג'נה עזבה, או העזיבה הדרמתית של סו, וריצ'רד המלך המודח, שלא לדבר על הנוף היפהפה של איי הפנינה, ורופרט (
), ואת הרומן האמיתי כבר הזכרת- העונה הכי מפתיעה, עם פרק האיחוד הכי מרגש

למעלה