שאלה לדיון או להחלפת מהלומות

שאלה לדיון או להחלפת מהלומות ../images/Emo8.gif

יש לי חברה שנדלקה על הבוס שלה. הכל היא עושה כדי למשוך את תשומת הלב שלו. אבל הוא אדיש לגמרי, או לפחות "משחק אותה" אדיש. היא כבר ניסתה להזמין אותו אליה הביתה, פגשה בו ברחוב וניסתה לגרור אותו לבית קפה. מה עוד לדעתכן/ם עליה לעשות בנדון? אני אמרתי לה שהוא פשוט רועד מפחד מתלונה על הטרדה מינית, או שיש לו אשה מכשפה בבית, או שלא עלינו הוא אשכרה שוכב רק עם אשתו. עצות, קללות, דאחקות, הטפות מוסר.. כולי אוזן

magenta73

New member
היא יודעת שהמושג

"הטרדה מינית", לא נעשה באופן חד מגדרי? כלומר גבר מטריד אישה. אלא גם אישה מטרידה גבר?... הוא לא מעוניין, שתרד מזה.

זמשוש

New member
למה?

אני הייתי מציעה לה לארוב לו באחד מהימים בהם ישאר עד מאוחר ולא ישארו עוד אנשים במשרדים ואז להיכנס לחדרו ולפשוט מעליה את בגדיה, להעיף את כל הניירות מהשולחן (לא נורא אם ישפך קפה על השטיח מקיר לקיר החדש... שיחליף! הוא הבוס...) ולצעוק לו "בוס קשוח שלי! אני יודעת שבתוכך אתה רוצה אותי כבר המון זמן! הנה אני שלך! קח אותי! אההה...." מה? אמרתי משו לא בסדר?! לא כולן עושות את זה...? אופס.

זמשוש

New member
ובשביל הרצינות...

הוא הבוס שלה. אם היא מעוניינת במשהו, שתתפטר ואז תעשה מה בראש שלה. חוצמזה שאם הוא לא מראה עניין... יש תמיד את האפשרות שהיא פשוט לא מוצאת חן בעיניו, לא מושכת אותו, לא עושה לו את זה... מה לעשות? גם זה קורה...

orrin

New member
הבעיה בזה שהוא הבוס לא מסתכמת רק בהטרדה

אלא בכך שיש ביניהם יחסים לא שוויונים- לאן שלא תהפכי את זה. מערכת יחסים שמתפתחת בסביבה שבה יש פערים ביחסי הכוחות בין שני בני הזוג לא תביא למקומות טובים- האם העובדה שהם יחד לא תשפיע על הדרישות שלו ממנה? . האם פרידה לאחר מערכת יחסים לא תשפיע על העבודה המשותפת?

הוא אדיש אליה?

אז שתבין כבר את הרמז... מה עליה לעשות?! להפסיק להשפיל את עצמה ולחפש "קורבן" אחר... והרי אם היא היתה הבוסית שלו והוא היה מנסה להתחיל איתה ככה... כבר מזמן היא היתה מתלוננת על הטרדה מינית.... אגב ...לא צריך אישה מכשפה בבית בשביל לפחד לבגוד....חחחח דווקא אלה שיש להם נשים מכשפות בבית הם אלה שמועדים הכי הרבה....

למעלה