שאלה לדיון לגבי הספיישל "ואני שר"

ny22

New member
מנהל
שאלה לדיון לגבי הספיישל "ואני שר"

בימיו הטובים של הפורום היינו מנהלים כאן כל מיני דיונים (מה שכמעט ולא קורה כאן היום),
חשבתי לשתף אתכם במחשבה שלי שקשורה לערוץ הילדים ולתרבות של היום ולשאול את דעתכם.
בימיו היה כאן דיון שגם טולגן שנקרא "האם השמיניה מתמסחרת".

בכל אופן, לפני שבועיים בערך שודר בערוץ הילדים הספיישל "ואני שר" מבחר משיריו של שלומי שבת.
מדי פעם הערוץ עושה ספיישלים כאלה ומחוות (כמו שהוא עשה לפני שלוש שנים או יותר לשירים של דני סנדרסון וכוורת אם אני זוכר נכון - "היא לא תדע". עכשיו תוך כדי כתיבת ההודעה אני שם לב לכך שזה בכלל 5
שנים), אני אישית ממש אוהב את זה שערוץ הילדים עושה זה ובעיני זה ממש יפה ונכון.

כשראיתי את הספיישל לשלומי שבת אמרתי לעצמי שכל הכבוד לערוץ שהוא ממשיך את המסורת ועושה עוד ספיישל. ובכלל, אמרתי לעצמי שמגיע לשלומי שבת שיעשו לו ספיישל כזה - הוא זמר מעולה והוא אחד הסמלים של המוזיקה שלנו (אני לא מעריף גדול שלו, אבל קשה להתווכח עם העובדה הזאת) - לא מעט שירים שלו הפכו ללהיטים ברדיו.

אחרי כמה ימים ראיתי את הפרסומת לפסטיגל שיהיה השנה בחנוכה וראיתי שכל כוכבי הערוץ שהופיעו בספיישל הולכים להופיע גם בפסטיגל (אגב, זה כולל את עמית יגור ועדי הימלבלוי
) וכמובן - שגם שלומי שבת הולך להיות שם.
ואז הייתי קצת מבואס, הבנתי שכל הספיישל הזה היה בעצם בשביל לקדם את הפסטיגל (הם גם אמרו שם שהשיר הזוכה, מתוך כל השירים שהושמעו בספיישל, יוכרז בחנוכה אם אני זוכר נכון...). זה לא שלא נותנים כבוד לשלומי שבת, אני בטוח שבערוץ חשבו עליו כזמר מוביל ורצו לעשות לו ספיישל, אבל מה שלי הפריע זה במקום שהספיישל יעמוד בפני עצמו כמו במקרה של "היא לא תדע", הספיישל עצמו היה בעצם כדי לקדם את הפסטיגל
.

מה אתם אומרים?
אני אישית מתגעגע לספיישלים שערוץ הילדים עשה פעם והלוואי שהוא ימשיך לעשות כאלה גם עכשיו

הנה מבחר קטעים מתוך "היא לא תדע"

והנה עוד ספיישל שערוץ הילדים עשה ב-1999 - "הכבש השישה עשר" (מצורפים גם כמה סרטים עם שירים מאותו ספיישל בסוף ההודעה)

אני448

New member
גם אני חשבתי ככה

בלי קשר, פעם ערוץ הילדים היה יותר טוב, אהבתי את התקופה שעדי ודון היו! אפילו הייית בשידור אחד, הייתי בכיתה ד אם אני לא טועה..
האמת כל הכבוד לשירים שלו, ממש יפה לדעתי. חבל שזה לפסטיגל, למרות שיפה שרוצים להראות גם לדור האייפונים והשאר את השירים שהיה פעם והמחווה הייתה יפה לדעתי. כל הכבוד ערוץ הילדים!

ny22

New member
מנהל
רק חשוב לי להבהיר שאני מאוד אוהב את

שלומי שבת ואת השירים שלו...
יש לי כמה שירים ממש מקסימים...

למעלה