שאלה לדיון לחברי הפורום

שאלה לדיון לחברי הפורום

בעקבות הטבחים הנוראיים בארצנו, האם אתם חושבים שצריך לשנות את הרגלי הבילוי בחולון? האם צריך לשים שומרים בכל מסעדה, כמו למשל קפולסקי?

dalitush

New member
חולון? בואו נראה...

בטח שצריך.. אבלהעיקר לא להפסיק לחיות ברור שלא להתלהב ולצאת הרבה אלאצ להפחית.. אבל לא להיות שבלולים ולהסגר

קשה לחשוב על זה

אני מנסה להדחיק כמה שיותר את המחשבה,שהמחבלים עלולים להגיע גם לחולון.. זה כבר לא אותו דבר להסתובב כאן לראות חיילים ברחוב כשעוברת ניידת משטרה פתאום כולם מסתכלים בעיניים מבוהלות אני לא יודעת אם ארגיש יותר בטוחה אם אני אראה שומר בקפולסקי לא יודעת..

שדוניתה

New member
טוב נתחיל מזה ש..

מקומות בילוי בחולון
פחחחחחחחח מי ישמע איפה יש לבלות ... וקבל מבזק חדשות זריז... קפולסקי...בחולון.... פשט רגל ו... סגר אז לאבטח זגוגיות יכול להיות רעיון נחמד... אבל חבל קצת על הכסף... -שדו-

חולוני

New member
איזה הרגלי בילוי בחולון?

מתי ראית מישהו מבלה בחולון (חוץ מהשברולט)? ואיפה אפשר לבלות בחולון? באווזי?

יש הרבה ../images/Emo22.gif

טוב קודם יש את השברולט שהוא גם פתוח בימי חול ולא רק בשישי בערב ויש גם את הקניון וקומה שלישית בקניון שולט איפה שהמעליות !!! הכי סבבה שם ויש את פארק פרס והוא מקום בן זונה להעברת ימי שישי או בכלל!! ויש גם את רחוב ההתדרות האהוב שמאחואי ההסתדרות 123-125 יש כופת חולים כללית ושם בחוץ בן זונה להיות עם אנשים מתאימים וסבבה שם ! ויש עוד מלא תבינו זה לא חשוב איפה להיות זה חשוב עם מי להיות !! באהבה ושנאה רבא עידו יהוה טל

חולוני

New member
די כבר עם השברולט.

מקום מסריח עם פריקים בני 14 שומעי קורן..כבר יותר מחצי שנה שאני לא הולך לשם, פשוט נמאס כבר..אותם אנשים (לרוב בני 13-14), אותה מוזיקה (לינקין פארק, קורן, לינקין פארק, קורן, אה, ופעם ב-גם פרודיג´י). לא מקום בשבילי. קומה שלישית בקניון? יופי, ומה לעשות שם? לשבת לשחוט חתולים כמו בקת השתן (של שדוניתה)? פארק פרס? כן, לפעמים באמת סבבה לעשות שם על האש, אבל זה יותר בילויים של שבת בבוקר או ימי הולדת, יום העצמאות, או סתם בחופשים שמשעמם.. לא ממש מקום בילוי לימי שישי.. מאחורי רח´ הההתסתדרות? איפה, מאחורי קיוסק שושנים? כפי שידוע לי יש שם בדר"כ אסיפות של סטלנים מסריחים..DRUGS R COOL..ואולי גם לפעמים מתאספנים גם אנשים לנרגילה..(מתי שהסטלנים לא נמצאים). וזהו, מה עוד? ואל תגיד לי סוקולוב...כי מאז יציאות הכיתה של כיתות ד´ לא יצאתי לשם..

אתה רומז משהו ??

אתה רומז שאני סטלן ???? וכן מאחורי הקיוסק!! ואני לא ואני לא ואני לא אמרתי סוקולוב כי זה חרא של מקום !!!!!!!!!!!!!

tofy

New member
מ....בתור מישהי שמכירה אותך ...

ומאוד אוהבת אותך.... הייתי אומרת שאתה לא!

נויה 1

New member
בילוי בחולון.. ?!

קודם כל אינני יודעת מה הגילאים של הנכנסים לפורום הזה, אבל מקומות בילוי בחולון באמת שאין. גם הקניון.. בעיני לפחות, לא נחשב מקום בילוי. קודם כל שיספק לנו ראש העיר "היקר" שלנו מקומות בילוי, ואחר כך נדבר על השמירה עליהם. האמת.. שמקומות הבילוי היחידים שהוא מספק בשנות כהונתו, היום אסורים לבילוי.. גנים ציבוריים הם היום ממש אזור מסוכן.. ובעניין שומרים, לדעתי בודאי צריך לשים שומר בכל מסעדה, וזאת רק לאור מה שראינו שקורה לאחרונה. אם שומר מספק את הביטחון המירבי, זה כבר נושא לדיון אחר, אבל זה שהוא נותן איזו שהיא חלקה "שקטה" בלב, זה אין לי כל ספק. ובעניין קפולסקי.. ברצינות תומר.. קפולסקי נחשב מקום בילוי ??? ובאמת.. קפולסקי אינו צריך שומר בכניסה.. חוץ מבעלי המקום והמלצר.. אין שם נפש חיה בדרך כלל...

פלאית

New member
הוא לא אמר קפולסקי מקום בילוי!

הוא אמר במסעדות וקפולסקי היה דוגמה! וגם קפולסקי זה מקום בילוי אולי לא בשבילי ובשבילכם אבל אמא שלי וחברות שלה מבלות במקומות כאלה והיו מעבירים להם שם גם כל מיני הרצאות! שברולט באמת מקום מגעיל אבל זה לא אומר שלא צריך לאבטח אותו! היתם רוצים לראות את כל הילדים משם מתים? מקומות פתוחים כמו פארקים או רחוב סוקולוב שגם אם הוא מסריח ומגעיל עדיין מלא אנשים שם קשה מאוד לאבטח אז בזמנים כאלה פשוט כל אחד צריך להשתדל כמה שפחות לצאת למקומות ציבוריים ללא צורך. ככה אני והחבר´ה שלנו קבענו אתמול לצאת ובמקום כולנו הלכנו לבית של חברה שהורים שלה לא היו ובילינו שם. גם כיף וגם בטוח וההורים רגועים. לפחות אלה שלא מודאגים שילדים שלהם יקיימו יחסי מין. חחחחחחחחחחח סה"כ חג לא כל כך שמח יצא לנו אבל שלא יהיה רק יותר גרוע .

למעלה