שאלה לדיון שמיודעת ל... כולם...

Dafi the Mighty

New member
שאלה לדיון שמיודעת ל... כולם...

כמובן שיש כאלה שהנושא הזה יותר קרוב ללבם וכמובן שיש כאלה ש... זה לא. אז מה אתם חושבים על גבריאל של סוף העונה הרביעית ואני *לא* מדברת על Ides of March. אני מדברת על הגבריאל של השיער הקצר, גבריאל של דרך האהבה. גם על ה´אמת´ שאיליי אמר לה (The Way), על זה שאם יפילו אותו הוא יקום חזרה, ואם יפילו אותו שוב הוא יקום שוב, אם הוא יוכל. אני אישית מאד אהבתי את מה שהוא אמר לה, ובאמת מתאים לגבריאל להתעמק בזה ואפילו להאמין בזה. או כמו שהאיש הזה (שכמובן שכרגע אני לא זוכרת את שמו), שכל מי שהלב שלו פתוח, אז זה יכול להשפיע עליו. אז מה עם הגבריאל הזאת? זאת הייתה הבחירה הנכונה בשבילה? מה חשבתם כשראיתם אותה זורקת את המקל שלה?

Dafi the Mighty

New member
מיועדת!!! לא מיודעת.

THANATOS

New member
כשראיתי אותה זורקת את המקל...

חשבתי לעצמי "מה לעז$%$# היא עושה?" כל הדימוי של האישה החזקה נהרסה בגלל השטויות של התסריטאים... דרך האהבה... איך אפשר לשרוד בלי להילחם? אפשר לראות כמה אהבה משפריצים האמריקאים על הטאליבן... אני רוצה לשמוע אחד שיקום ויגיד שהאמריקאים והטאליבן צריכים לשבת מסביב לאיזו מדורה ולשיר "שבט אחים גם יחד"... (_______MORT

ענבר1

New member
גם אני לא "השתגעתי" על העיניין../images/Emo68.gif

אני באמת חושבת שלפעמים צריך להילחם אין מה לעשות אי אפשר לשרוד בעולם הזה רק על אהבה למרות שזה רעיון נפלא והלוואי ויכלנו לישם את זה בחיים האמיתיים גם אני חושבת שהדרך הזאת התאימה לגבריאל אבל זה היה די בעייתי כי היא מסתובבת עם הלוחמת הכי הכי בעסק אז היא מסיחה את דעתה של זינה וחוצמזה זינה צריכה לדאוג ל2 בזמן הקרב העיניין של האמריקאים והטאליבן הוא משהו אחר אבל זה לא המקום המתאים

Dafi the Mighty

New member
כן, וזה מחזיר את זינה בערך למצב של

תחילת העונה הראשונה, אבל אז גבריאל הייתה מוכנה להילחם, ואז גם מערכת היחסים ביניהן הייתה שונה... טוב נו, אולי זה לא מחזיר את זינה למצב של העונה הראשונה, אולי קצת, מבחינת זה שגבריאל לא נלחמת. אבל מה שאמרת על זה שהלוואי שיכלנו ליישם את זה (דרך האהבה) בחיים האמיתיים זה בעצם כל הקטע של דרך הזו. שאם *כולם* לא יחזירו חזרה אלימות אז יהיה טוב. אבל זה באמת לא יקרה, אבל גבריאל ואיליי האמינו בזה (גבריאל בהתחלה לפחות). זה גם לא מתאים שאם גבריאל בוחרת בדרך האהבה והיא נגד הלחימה אז היא ממשיכה להסתובב עם זינה, שכל הזמן משתמשת באלימות (טוב, כמעט כל הזמן).

*זינה*

New member
אה... כשהיא זרקה ת´מקל חשבתי... ../images/Emo88.gif

´אה, לא נורא. אני אתן לה את שלי...´
סתאאאם, לא האמת חשבתי - "מממההה??? לא חבל?!" וישר הבנתי שהיא הולכת להשתנות... להגיד שאהבתי את זה? לא. לא רציתי שהיא תשתנה. אבל זה גם לא כ"כ הפריע לי, אם זאת הדרך שלה. אני חושבת שזאת כן הייתה הבחירה הנכונה עבורה, בכל זאת. כך היא התנסתה בדרך חדשה, עם דגש על התנסתה, כי בסופו של דבר הדרך לא התאימה לה.
-זינה

אני רק שמחה שזה היה קצר

כי ממש לא היתה לי סבלנות אליה בתקופה הזאת. היא נראתה לי צדקנית ולא אהבתי את ההשפעה של זה על זינה.

Niva JCK

New member
השינוי בגבריאל

במשך השנים, בסדרה, כמו במציאות גבריאל השתנתה, וגם השחקנית שמגלמת אותה שכולנו יודעים ומכירים- רנה. וכמו בחיים, גבריאל גם צריכה להשתנות, וזריקת המקל והתספורת החדשה, אלו הם גורמים המצביעים על שינו זה. ראינו את "גבריאל" משתנה המון במשל השנים, ואני חושבת שהשינוי וההתפתחות של גבריאל הועברה לנו בצורה מאד יפה ונכונה. בחיים בכלל יש זמן להשתנות ולהתפתח, וזה לא ממש הפתעה שמפיקי הסדרה רצו לקדם את גבי, צעד אחד קדימה- וזה מתאים מאד. אהבתי את זריקת המקל, זה הצביע על התבגרות אצל גבריאל, העלה בדרגה מאין. וגם התספורת, גבריאך התחילה להיות יותר עצמאית וחזקה נפשית ובחרה בדרך שתמיד רצתה והאמינה בה. מילדה תמימה הפכה ללוחמת גדולה, כמו זינה. כשגבריאל זרקה את המקל, זה היה קצת עצוב כי זו היתה פרידה מגבריאל הנוכחית לגבריאל היותר חדשה, היותר מתקדמת. אבל מהר מאד ראינו את השינוי ואת ההתבגרות וזה יפה מאד. לא אהבתי את גבריאל ההודית (עם הלבוש הצהוב הזה וכל דרך האהבה המפגרת הזאת) אבל זה היה לדעתי צעד חשוב אצל דמות כמו גבריאל. הרי בסוף, היא בחרה את דרך הלוחם!!! הכי אהבתי נראה לי, היא גבריאל הקלאסית- עם החצאית וחזיית הספורט הירוקה והמקל! זה הלוק של גבי.......אבל אני חולה על גבי הלוחמת עם הSIAS זה מהמם, מאין לוק לוחמי וקשוח לגבריאל המתוקה! GABRIELLE FOREVER!

Dafi the Mighty

New member
נראה לי שאני היחידה שאוהבת את

גבריאל ההודית... אני אוהבת את גבריאל עם הבגדים הצהובים ואת גבריאל של דרך האהבה. היא אולי ממש תמימה בכל הקטע של דרך האהבה ובזה שהיא סולחת לכולם, אבל אני ממש אהבתי אותה בפרק The Way!

למעלה