שאלה לדיון

FloyDviR

New member
שאלה לדיון ../images/Emo13.gif

איך לדעתכם היו נשמעים פינק פלויד אם הם היו מלווים בסולנית גם? עכשיו שמעתי את Great gig in the sky... ומעניין איך סולנית היתה מבצעת יחד איתם את השירים...

אני אישית,

לא סובלת קול נשי. אני אוהבת קול בס עמוק (כמו של ווטרס),או קול מלודי גברי (כמו של גילמור). אם אישה הייתה מצטרפת לשירה בפינק פלויד,ספק אם בכלל הייתי מקשיבה להם.כן,אני פשוט לא מסוגלת לשמוע קול נשי. וגם אם הייתה סולנית לפינק פלויד,בטח ווטרס היה מוצא,בדרך כזו או אחרת,משהו לריב איתה עליו,והיה מעיף אותה קיבינימט :).

emmily plays

New member
אני שרה קצת

בעוונותי הרבים וחטאתי בשירת פלויד וזה נשמע לעניות דעתי ועניות דעתם של ידיד המוזיקאים טוב מאוד... האמת שיש לי קול של פולקיסטית אז זה קצת נשמע כאילו ג'ואן באז מבצעת אותם... מבחינת הסגנון כמובן כי אני אפילו לא מתקרבת לקרסוליה של הפולקיסטית האגדית

Chocoholic

New member
לסיד היה פעם "רעיון"

לצרף שתי זמרות, אם אני לא טועה... אבל אף אחד כבר לא שאל אותו, זה היה מאוחר מדי בשבילו.

הרעיון שלו היה לצרף זמרת

ושני חברים שלו שנגנו על סקסופון. ווטרס התנגד ויש מקורות שאומרים שזה היה הקש ששבר את גב הגמל. האירוניה, כמובן, היא ששנים לא רבות אח"כ הפלויד עשו שימוש בזמרות ונגן סקסופון, בדיוק כפי שסיד רצה.

tin ker bell

New member
ממ אני לא ממש אוהבת את השיר הזה..

בטח רבים יחלקו עלי בנושא-אני ממש אוהבת את המלודיה בשיר-אבל הקול של הזמרת הורס לדעתי

נימרודל

New member
המ...

השירים מתאימים יותר לקול גברי. למשל שאני מנסה לשיר אותם (ואני כאילו יודעת לשיר-לא שאני משוויצה), וזה פשוט נשמע. בלעעע... אני אישית אוהבת מאד את דה גרייט גיג. אבל לטורי יש קול אלט- ואני מצו. לכן גם זה קשה לי וגם נגמר לי האוויר. חיחי

למעלה