שאלה לדיון

דללה

New member
שאלה לדיון ../images/Emo3.gif

האם נראה לכם שבמידה והייתה לכם התנהלות לא תקינה במשפחתכם, הייתם מעוניינים להשתתף בתוכנית "סופר נני" ולחשוף את הבעיה בטלויזיה? מעבר לזה, האם נראה לכם כי אדם חיצוני הוא דווקא זה שיכול לפתור לכם בעיה משפחתית כלשהי??

aviah

New member
להשתתף בריאליטי?

בשום פנים ואופן לא. לשכור שירותים של יועץ מסוג כזה או אחר, למה לא?

יש לכבד ולהודות

למי שכן משתתף בתכנית המעלה בעיות נפוצות כל כך, וגם דרכי פתרון, ודרכי חשיבה והתנהגות נכונים יותר.

Itay Simons

New member
שאלה טובה...

לגבי השתתפות בתוכנית- לא. אני לא מאמין שצריך לכבס כביסה "מלוכלכת" בטלויזיה.
ולגבי השאלה השניה- אדם חיצוני הוא לא כל העזרה, העזרה צריכה לבוא מבפנים- מהמשפחה עצמה- ורק אז אם צריך כדאי ואפילו מומלץ לפנות לאדם חיצוני ואובייקטיבי.

yonatanl

New member
רק לידע כליי היא ממכון אדלר

וידוע שהם מתעסקים בכל העניינים האלה ויש להם שם סהכ זה נורמלי היום ללכת לחוג הורים ויעוץ אבל לשים את זה בטלויזיה זה לא הייתי עושה

להציג את הבעיה בטלויזיה..

את זה לא הייתי עושה.. אבל גורמים שלא מעורבים בטלויזיה הייתי מנסה בכדי לפתור את הבעיה. גורם חיצוני יכול להפיע הרבה יותר מגורם פנימי לפעמים כי בני האדם נמצאים בראש פתוח כאשר אדם אחר בא לעזור.

S r 35

New member
לא נראה לי שהייתי מוכנה להיחשף כך

בעלי בטח שלא !
מצד שני עברנו טיפול רגשי (דיאדי) עם הילד הבכור שלנו שעזר לנו מאוד מאוד ולימד אותי את הערך של אדם חיצוני שמביט על הדברים מהצד. ולמרות שהמפגשים היו "בתנאי מעבדה" אצל הפסיכולוגית במשרד ולא בבית שלנו. יצאנו עם הרבה תובנות ואני מרגישה שהשתפרנו.

anabel5

New member
לפעמים

התערבות של גורם חיצוני לחלוטין שלא מכיר את הנפשות הפועלות, שבא ושוקל את הדברים בעין אובייקטיבית ללא שום מעורבות ריגשית או אחרת, הוא שיכול להביא את הישועה מבחינת תובנות וכאלה שיכולים להביא לשיפור העניינים והיחסים בתוך המשפחה. זאת גם הסיבה שבן אדם במצוקה יכול להעזר בחבר קרוב לחלוק את "מטענו הנפשי", ועי" כך לקבל הקלה זמנית במצבו הנפשי, אבל לצאת מזה ולהבין מה ואיך קורה וקרה לו ואיך לצאת מזה= זה כבר עדיף לשתף איש מקצוע ספציפי. הסופר נני הזאת בעיני אישה נעימה מאוד, זה קודם כל, נעימה מאוד, וחכמה. ובאשר להשתתפות בתוכניות ריאלטי- מה אגיד לכם, לא. פשוט לא.

מרי לי

New member
האמת../images/Emo35.gif

לא כ"כ הייתי רוצה להראות לכל העולם מה קורה אצלי בבית אבל אולי באמת רק עזרה ממישהו שמנותק מאתנו תעזור,

למעלה