שאלה לדיון...

motib4

New member
שאלה לדיון... ../images/Emo55.gif

האם לדעתכם התאומות יכולות לקום יום אחד ולעזוב את הכל
פשוט להגיד שנמאס להן והן רוצות לפרוש מהשואו ביז... מה דעתכם

תגובה

אמממ... לא, לא נראה לי שיום אחד בבוקר בהיר הן יקומו מהמיטה ישתו כוס
וידסקסו בארוחת הבוקר, שנמאס להן ודי
וחוץ מזה, בראיון איפשהו הן אמרו שהן נהנות ממה שהן עושות, אם הן יפסיקו להינות והן יחליטו שהעניין מיצא את עצמו, הן יעזבו. ועוד דבר אחד, הן אוהבות את המעריצים ולא יתנו למעריצים שלהן סיבה לשנוא אותן.

motib4

New member
השאלה לא הייתה אם הן רוצות,

אלא אם הן יכולות...

אה....

ובכן במיקרה הזה בטח שהן יכולות. אבל רק לזכור. יש להן 100,00,000 $ בשנה. כמה שזה הרבה, ליותר מכמה שנים זה לא מחזיק. וחוץ מזה הן לא כ"כ רוצות למרות שהן יוכלו לחיות עם הכסף עוד כמה שנים טובות.

לדעתי...

הן יכולות לנסות.... אבל אולי זה רק יקדם אותן... יתחילו להיות איתן ראינות למשל למה הן פרשו ובקיצור, הן יכולות לנסות, אבל זה לא ממש יעזור...(לדעתי)

olsen fan

New member
לדעתי ...

הן יכולות לעשות מה שהן רוצות, אחרי הכל הן בחרו להמשיך עם הקריירה הזאת, ותאמינו לי שאם הן היו רוצות הן היו עוזבות כבר מזמן. בקיצקצ, הן יכולות לעזוב את השואוביז מתי שהן רק ירצו, אחרי הכל הן צריכות להחליט בשביל עצמן, ולדעתי רוברט ת´ורן למשל לא יגיד להם מה לעשות ולא אף מפיק או במאי אחר. אבל הן צריכות לקחת בחשבון שזה יכול לאכזב הרבה מעריצים שהן לא עושות יותר סדרות וסרטים.
אז זאת דעתי ותמשיכו לשרשר
ביי ביי

תגובה...

אממ....אני פה יחד עם כולם אני חושבת שהם יכולות כי הרי הן בני אדם כמו כולם והם יכולות לנסות אבל זה לא יעזור להם במיוחד במשהו... כי הם צברו במשך הזמן מיליוני מעריצים מכל העולם ומלא כסף וקו אופנה ומלא סרטים וסדרות! לא שווה להם לעזוב אבל הם יכולות = החלטה שלהן!

ח ז י

New member
דעתי היא

שהן יכולות לעשות מה שהן רוצות כי בסך הכל הן מסודרות לאמון זמן כי בסך הכל 10 מיליון דולר זה אמון כסף ( כמו שאמרו קודם אני לא יודע אם זה נכון או לא אבל לפי דעתי זה אמון כסף ) והן יכולות לעשות עם זה הרבה דברים.

brit14ney

New member
אני לא חושבת

שהן יכולות לעשות דבר כזה כי אולי זה נראה שהן קובעות על הכל והכל תלוי בהן אבל הן צריכות להתחשב בכל האנשים שעובדים איתן ,כמה אנשים הן יצטרכו לפטר.....

לדעתי../images/Emo85.gif

אהה.. לפני זה מי שיכתוב לי תגובה ואני לא יחזיר לו תשובה שידע שאני לא בבית אז לא בטוח שאני ייראה
אוקי לדעתי, ברוררר שהן יכולות!!!! הן פשוט עוזובת הכל ורצות לחיות רגיל בלי להשתתףף בסרטים ותצוגות וכל השאר,אני בכלל לא הייתיש ואלת אבל עם ניגד הם חתמו על חוזה הם ככה וככה אז לא כי בכל זאת הם חתמו על חוזה ורק אחר כך הייתי עוזבת
אלה עם כן הן רוצות להשתתף בבית משפט

ChEnmka

New member
זה ממש לא כזה פשוט

זה עניין לא פשוט בכלל לקום ולעזוב זה ממש ממש משמ לא תלוי רק בהן.... הן יכולו לעשות את זה אבל זה לא פשוט......

למעלה