שאלה לדיון

2l khansa2

New member
שאלה לדיון ../images/Emo70.gif

טוב השמחב שלי פשוט מעאפן ברמות ושוב הוא התקלקל(ממש תענוג מה אומר לכם) אני רוצה לפתוח דיון בפורום לגבי תופעה במזרח התיכון,מבחינה תרבותית,הומוסקסואליות(רציתי שזה יהיה אתמול בגלל יום זכויות האזרח הבינאלומי אבל מה לעשות שהמחשב פסיכי) האם אתם חושבים שבאיזור מתוח כמו המזרח התיכון שרוב המדינות בו סגורות הרבה יותר מהמערב לגבי הומוסקסואליות ייתכן מצב בו הומוסקסואלים אינם נרדפים? במצרים הם עדיין מאושפזים בכפיה בבתי חולים לחולים במחלות נפש,כמו אבאסיה בקהיר ועוד,איכן לדעתכם ישראל עומדת במשוואה הזו?מצד אחד יש כאן מתירנות רבה ומצד שני כולנו זוכרים מה קרה בשאלת מצעד הגאווה בירושלים.מה המקום של הומוסקסואליות בחברה המוסלמית,הנוצרית והיהודית כפי ששהן היום(שלושת הדתות הרי אוסרות על התופעה)ומה העמדה שלכם?

מה? מאשפזים הומוסקסואלים במצריים?

דווקא יש לי ידיד הומוסקסואל ערבי ישראלי שנוסע המון למצריים וטוען שיש הרבה הומוסקסואלים שם...

totismoti

New member
הומואים ולזביות

אני אומרת שבגלל שהאיסלאם כלכך קיצוני בטח שבמדינות שהן איסלאמיות ישנאו את ההומואים והלזביות, המוסלמים חושבים שהם החיילים של אלוהים וצריכים להרוג מי שהם חוששבים צריך להמית אותו זה בטח טיפשי כי אלוהים יכול לעשות את זה לבד ואם לא היה רוצה הומואים לא היה יוצר כאלו בכלל גם בישראל שונאים את ההומואים והלזביות אבל לא כמו בשאר המקומות במזרח התיכון אולי עוד כמה שנים יהיה הבדל ובמדינות אסלאמיות לא יתנהגו כמו חיות כלפי ההומואים והלסביות

דיון מעניין...

לפי מה שאני רואה שקורה בעולם המוסלמי-בגלל החזרה בתשובה והעליה של הפונדמליזם בכל המדינות המוסלמיות לדעתי אין מצב שבזמן הקרוב תופעת ההומוסקסואליות תתקבל שם כיותר ממחלה או סטיה! העולם הערבי בכלל והמוסלמי בפרט הם חברות סגורות שלא מקבלות מי ששונה ולא פועל על ]י "הנורמה" ולכן התמודדות עם נושאים כמו "גייז" היא בגדר טאבו מוחלט! הדישה של רוב המתונים במדינות מוסלמיות היא כמו של זו של הקיצוניים אצלנו.גם מי שאינו מאמין בקיצוניות מוסלמית כמעט תמיד מגנה את ההומוסקסואלים ואומר שיש לאשפז אותם כפי שאמרת או להרוג אותם. אני לא צופה מצב שזה עומד להשתנות בקרוב!

noamzi1

New member
על הומוסקסואליות וטרסווסטיזם באסלאם

ניתן לקרוא באתר חלון לערב על הנושא: http://www.arabdesk.co.il/ArticleView.aspx?id=13

למעלה