שאלה לדיון

שאלה לדיון

אימא שלי אמרה לי שכשרוצים להיות חבר של מישהי, צריך להימנע מלגעת בה (גם לא באופן ידידותי) ובמקום זה לחזר אחריה, להזמין אותה ביציאות ולקנות לה דברים יפים. אני אמרתי לה שחיזור הוא דבר מזויף ופשטני שיכול להרוס את הידידות שהייתה קודם, ועדיף להתקרב ע"י מגע שזו הבעת רגש אמתית ודרך לפתח מערכת יחסים. מה דעתכם?

Shamy

New member
רב האנשים

לא אוהבים שנוגעים בהם כשלא מכירים אותם...לא תרצה שבחור שאתה לא ככ מכיר ישר יחבק וינשק אותך כאילו אתה אחיו כשאתה לא מכיר אותו נכון? נשים יותר קל להתקרב רומנטית כאשר הם קרובות אלייך נפשית,חברית ובדכ זה מושג על ידי הצהרת כוונות רומנטיות אך במחוות נטולות מגע בהתחלה! לדוגמה לצאת לסרט,להביא פרח..זה להראות לאן אתה מכוון ורק אחרי שהבחורה מסכימה שתתחילו לצאת אז לאט לאט לפי המקובל עליה יהיה יותר מגע בהצלחה

תודה ושאלה

אם זאת מישהי שכבר יש לי ידידות חזקה אתה של די הרבה זמן, ואני נוגע בה בדרך ידידותית כמו בכתף ולחיצת יד, האם אפשר לקרב בהדרגה את המגע ההדדי במהלך הקשר כדי להפוך את הידידות לחברות?
&nbsp

Shamy

New member
לא

אם כבר היא ידידה הרבה זמן אז אתם ידידים וזהו זה לא ינווט למקום אחר

שילת281

New member
דווקא אני חושבת אחרת

שהוא יכול לשאול בגלוי מה דעתה "לשדרג" את היחסים. שהוא חושב שהיא נפלאה ונהדרת וגם נמשך אליה. כמובן שלא להתחיל לדעת בה בלי קשר לכלום..

אם היא ידידה טובה

זה אומר שאני אוהב אותה וחושב שהיא נחמדה ונהדרת. אז זה יכול להתפתח לקשר קרוב וחזקי יותר.
&nbsp

ommerl

New member
אי אפשר לפתח זוגיות בלי מגע

אנחנו לא חיים בחברה דתית. מגע זה צורה של תקשורת.
&nbsp
כשמגע נעשה נכון הוא קודם כל משדר את הכוונה שלך (כלומר, היא לא תחשוב שאתה סתם נחמד אליה)
דבר שני, נוצרת נוחות (שוב כשעושים את זה נכון זה לא לוחץ ומאיים) פיזית. המגע ביניכם הולך ונעשה טבעי לכם.
ודבר שלישי- מתפתחת משיכה ביניכם.
&nbsp
מבחינה מגע זה חובה מהשלב הראשון של ההיכרות. שוב- כשעושים אותו נכון. מתחילים ממגע חברתי מקובל ונורמאלי וממשיכים בהתקדמות הדרגתית לפי מה שרוצים ומתאים למגע שהוא פחות ופחות תמים.

נושיfay

New member
אז ככה.

לפי מה שאני חוויתי ומשיחות שלי עם הרבה אנשים, פסיכולוגית גברים שונים מאוד בגישה הזאת מנשים.
גברים מביעים חיבה ונכונות לקשר בצורת מגע, בעוד נשים מביעות את אותו הדבר על ידי מחוות. (ואני אדגיש לרוב, יש יוצאים מן הכלל לכאן ולכאן כמובן!)
לכן אתה צריך ללמוד "לדבר" בשפה של נשים כדי להראות להן רצון לקשר בצורה שבה הן יבינו.
במקרה שזאת מישהי שאתה כבר מכיר הרבה זמן, יש סוג של "סטטוס קוו" בהתנהגות שלכם, ואמנם יש ביניכם מגע ידידותי אבל אפ המגע הזה יהפוך ל"קצת יותר" זה ירתיע ויבריח אותה - כי זה לא התנהגות שהיא מצפה שתקרה מהידידות שלכם וזה יכול להתפשר בצורה מאוד שגוייה בדיוק בגלל השפה השונה שבה מדברים שני המינים :)
מצד שני, כמו שאמא שלך אמרה, אם אתה משדר בעזרת מעשין ומחוות את ההתעניינות שלך זה הרבה פחות מרתיע ומתקבל באופן הרבה יותר חיובי לדעתי.
בכל מקרה אני דוגלת בגישה של לדבר ולשים דברים על השולחן :)
&nbsp
אז בשורה התחתונה - אמא שלך צודקת לדעתי.

למעלה