שאלה לדיון

שמנת20

New member
שאלה לדיון

יש לי בן זוג כבר 4 חודשים ואנחנו מאד אוהבים אחד את השני חשבנו לעבור לגור יחד ובאותה הזדמנות גם לצאת מהארון לפני ההורים אני יודע שזה לא קל אבל מה אתם אומרים? אני בן 21 וחבר שלי בן 24 ושנינו מאד עמוק בארון

bear lover

New member
זה ממש לא לדיון - זו החלטה אישית

אם אתה רוצה עצה ... אז אני הייתי נותן לזה עוד זמן... אני במצב מאוד דומה לשלך... וההחלטה שלי היתה שיציאה מהארון עדיין רחוקה ממני בשלב זה... לדעתי אתה יכול למשוך את זה עוד קצת, יהיו לך את כל החיים שלך לחיות בתור הומו מוצהר

manys

New member
אני חושב......../images/Emo18.gif

זה לא שאלה של "מה אנחנו חושבים" אלא "מה כדאי אולי לעשות" אני ובן זוגי עברנו לגור יחד אחרי 7 חודשים של זוגיות, כי בשלב הזה הרגשנו בשלים ועם השלב הזה התחלתי לצאת מהארון ליותר ויותר אנשים שאני מכיר. החיים לימדו אותי לחשוב פעמיים על כל צעד דראסטי שאני עושה וזה מה שאני מציע גם לך. שתערוך שיחה עם בן הזוג שלך (שזה כבר יתרון עצום לא לעבור את זה לבד) ותחשבו ביחד או לחוד לאן הזוגיות הזאת מובילה, מה היתרונות והחסרונות שיהיו לכם/לך ביציאה מהארון. אני יודע שאתה מקנא באחרים שיש להם כבר בית משלהם והם גרים יחד עם בן זוגם, אבל לא תמיד כדאי למהר ואולי כדאי לכם לנצל עוד קצת את החממה של ההורים וללמוד שמה שטוב לחארים לא בהכרח טוב לכם, אתם עוד צעירים ואני קצת חולק על bear lover שאמר שיש לכם את כל החיים לחיות כהומואים מוצהרים, אבל בנינו?! כמה שיותר מוקדם לפרק את הארון זה הכי טוב ונוח. הזכות שלך היא שיש לך בן זוג להתייעץ איתו וביחד תחשוב מה לעשות, ותדע שישנה עוד אופציה והיא לפנות לקו הלבן כדי לקבל יעוץ יותר מקצועי ומדוייק וכמובן קבוצות תמיכה שיש באגודה. תמיד תוכל גם להתייעץ כאן איתנו עם החברים בפורום. בהצלחה חמוד מני

שוקוליט

New member
../images/Emo59.gifמה בוער ולאן אתה רץ?../images/Emo59.gif

אני לא מבין אותך אף פעם יש לך חבר חדש אז אתה רוצה לצאת מהארון? קח זמן ללמוד להכיר אותו ולהכיר את עצמך כבן זוג אוהב
אותך ד.

bear30

New member
אין קשר

לעבור לגור יחד עם בן זוג ויציאה מהארון הם שני נושאים שהקשר ביניהם מקרי בלבד. לעניות דעתי הצנועה אל לכם לקשור את שני הנושאים. יציאה מהארון היא משהו מאד אישי, פרטי, ואסור לו להיות תלוי בקשר עם מישהו אחר. האהבה יכולה להיות מאד גדולה, אבל אם, חס ושלום, היא תתמוסס, אזי עליך להרגיש שהיציאה מהארון הייתה צעד שלך, כאדם עצמאי, וללא קשר לבן זוגך. בכל הנוגע למגורים משותפים - זה כבר עניין מאד אינדבדואלי. 4 חודשים זה, אעפס, לא ממש רזומה מכובד, מאידך יש כאלו שתקופה שכזו הספיקה להם לנישואים לכל החיים... רק אתם יכולים לדעת עד כמה אתם באמת שלמים עם זה או שהאי הוודאות עדיין חיה ובועטת בעוצמה.

darkstar

New member
הגעתי לשרשור

מהעמוד הראשי של תפוז ואני לא מבין או רוצה להבין בענייני גייז רק יש לי דבר קטן לשאול. איך בכלל אפשר להימשך לגבר? למה אתם חושבים שאתם נמשכים לבני אותו מין אני לא רוצה שתכעסו עלי זה רק ממש מסקרנות טהורה הרי גבר לא נועד להיות עם גבר, גבר נועד להיות עם אשה זה ככה בכל הטבע. האם אתם חושבים שנולדתם ככה או שזה בגלל האופי והסביבה שלכם שנעשתם גייז. אני לעצמי אפילו לא נמשך גבר זה דבר שעיר . ואגב איך אתם מקיימים יחסי מין לעזזל? מה אנאלי? (אחחח זה נשמע כואב) אני ממש יודה אם תנסו לענות ואני לא בא להרגיז פה משהו בכנות אני רק רוצה להבין או לפחות לנסות.

ואו אחלה שאלה

בתור אחד שיש לו ניסיון עם כל המינים אין כמו גברים עם גברים זה לא מה שנראה לך מין עם גבר לא חייב להיות כואב וחוץ מזה לא כל הגברים הם שעירים יש גם גברים שהם יותר יפים וחלקים מנשים וחוץ מזה זה לא הקטע המיני זה הקטע של החיבור חיבוקים נשיקות קשר בין בני הזוג פימפומים בלב ותאמין לי שהיו זמנים שהכי כיף היה עם נשים אבל רוב הזמן כיף עם גברים כי רק גבר יודע את הנקודות שעושות טוב לגבר בנוגע לאנאלי לא כל ההומואים עושים אנאלי יש כלו שמסתפקים באוראלי אבל אם כבר עושים אז : עושים לאט ועם משחה מתאימה וכמובן עם קונדום ואחרי טיפה של כאב זה מתחיל אפילו להיות מענג (באמת) וחוץ מזה שאלת השאלות מה איכפת לכל הסטרייטים עם מי כל אחד מזדיין ? כל אחד שיעשה כרצונו כל עוד זה לא פוגע באף אחד אחר תהנו מהחיים שלכם ותפסיקו לדחוף את האף לתחת של אחרים כמו הדתיים שצועקים בכנסת משכב זכר דינו מוות ואז אתה רואה אותם מסתובבים לך בגן העצמאות בשיחים מתחננים לזין כמו מסכנים כאלו מגעילים (זה בסדר לא?) ומה שהכי מעניין הוא שיחסים לסביים נחשבים כמושכים וסקסיים בעיני גברים סטרייטים זה לא חורג מהשיגרה עוד דבר שאני חושב על גברים סטרייטים בהתחלה אתם כאלו חזקים שולטים מחליטים אבל ברגע שאתם נכנסים מתחת לחופה אתם נהפכים לפודלים כלבלבים של האישה שלכם איפה היית? ומה עשית? ועם מי הלכת ? ולמה ולמה ולמה ואפילו יש כאלו שחוטפים מכות ככה טובות מהאישה כן כן ויש הרבה כאלו רק שהם מתביישים לספר אז תעשו טובה תחיו את החיים שלכם ותנו לנו לחיות כרצוננו שיהיה לך ולכל עם ישראל שבת שלום ומבורך זהו אני את שלי אמרתי

תראנ שמנת...

4 שנים שך בן זוג זה ממש לא משחק ילדים זה המון זמן תקופה שבה מיציתם את אהבתכפ לפי דעתי כדיא לקח תןךף א תץהפחד האיום הזה והחששות גם כן סיכון וסיכוי כמובן ,,, ולספר להורים למרות ש 90%לא יקבלו את ץזה ממש ב"שמחה," אבל לפחות ניסיתם . ] אתה נמשך לגברים ואתה מאוהב באחד ויחיד בסופון של דבר כל הסובבים אותך (ידידות חברים משפחה.. יצטרכו לקבל את זה כעובדה מובנת מאליה, אני יודעת מאוד שזה ממש לא יהיה קל לא לך ולא להורים של שניכם אבל אל פחד כל כ ךחבר, תתגבר על הכל וייהיה בסדר בסופו של דבר הכל עניין של זמן.. ב ה צ ל ח ה

מיספטל

New member
תשובה לשמנת...

שמנת יקר.... אני חושבת....שברור שכן! הרי בשלב כלשהו תצטרך לצאת מהארון וחבל סתם לדחות את זה אבל ברור שרק אם אתה מוכן להתמודד עם כל תגובה שתבוא מצד ההורים אם אתה מרגיש שאתה לא מוכן עדיין אז תקח את הזמן שלך לא חשוב מי לוחץ פשוט אל תפעל לפי הרצונות שלך ואם אתה יודע שאתה מסוגל להתמודד עם התגובות שלהם אז אני לא רואה כאן שאלה כי אם החלטת ללכת עם הבחירה שלך עד הסוף אז במילא בשלב כלשהו תצטרך להתמודד עם זה אז למה לא עכשיו?

שוקוליט

New member
צא מהארון !

ערן, הגיע הזמן לצאת מהארון אתה חצי בחוץ ונשאר לך רק המשפחה שזה הכי קשה אבל אחר כך אתה תרגיש משוחחר יותר

למעלה