שאלה לדיון..

../images/Emo188.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo70.gif

אבל רגע, מזה בדיוק אקטיבי ומזה בדיוק פסיבי? אם הכוונה שאקטיבי זה מי שעושה את הצעדים הראשונים וכולי, אז איך יתכן זוג פסיבי? אני בכל מקרה מעדיפה להיות בקשר בו שני בני הזוג אקטיבים לעת עתה...

ננס לבן

New member
שאלה לדיון..

אז ככה. מה ההגיון בזה שבזוגות הומוסקסואלים יש בדרך כלל את הגברי/ת והנשי/ת (להלן בוציות,אקטיבים-פאמיות,פסיבים). כי תסתכלו על זה ככה.בזוג הזה נגיד האקטיבי מחפש משהו שהוא נשי..בגוף של גבר.זה יוצא קצת כמו הדבר הכי טוב הבא(לאישה)?לא? אני לא מנסחת טוב. אני מתכוונת שיחסים הומוסקסואלים הם כמו "חיקוי" ליחסים שמוגדרים כנורמה..זה כאילו אותו גבר ואישה רק שפיסית הם שנהם מאותו מין.. אז מה בכלל הקטע שהם נמשכים לגברים אם הם מחפשים גבריים נשיים.. אוף מקווה שהבנתם משהו.. ושתענו נ.ב לפני שכולכם פה מתנפלים אני חושבת שאני אולי לסבית או בי... אז בזמן האחרון חשבתי הרבה על כל הנושא של זהות מיניתץץמכאן באה השאלה.

TwelveEyes

New member
אהמ...

אני יכולה להגיד לך ש*אני* לא מחפשת אישה בקריטריונים כאלה. אני מחפשת אישה שאני אימשך אליה נפשית ורגשית ופיזית, ובטח שאני לא אפסול מישהי שעונה על ההגדרות האלה בגלל שנגיד, היא גברית ואני מעדיפה נשיות. יש אמנם הומואים\לסביות\בי שמחפשים ספציפית מישהו\י גברי\ת או נשי\ת, אבל זה בעיקר עניין של אישיות או לפעמים, עניין פסיכולוגי. תראי, בכל מערכת יחסים רומנטית צריך להיות הצד הפאסיבי והצד האקטיבי. זה לא חייב להתבטא בחיצוניות או בפנימיות של בנאדם. פשוט, כשיש לך שני אנשים אקטיביים במערכת יחסים, זה יגרום להרבה חיכוכים כי שניהם ירצו לפעול בדרך שלהם. ולמה זה כמו גבר ואישה? זה כמו גבר וגבר. זה כמו אישה ואישה. זה כמו בנאדם ובנאדם. אולי לא התכוונת לזה, אבל בהחלט נשמע כאילו את רומזת שמערכת יחסים חד-מינית היא לא נורמלית. אוקיי, נכון, היא לא נורמלית לפי סטנדרטים סוציאליים אבל היא בהחלט נורמלית מבחינה רגשית.

TwelveEyes

New member
ודבר נוסף...

אם זה חלק מההתלבטות שלך, אז שתדעי שזה לא איזשהו סוג של חובה. את לא חייבת לצאת עם בחורה גברית כי את נשית או להיפך. תאהבי את מי שבא לך בגלל מי שהוא.

white star

New member
לא מסכים

מה שאת אומרת נכון לחלק מהמקרים אבל לא לכולם. אני מכיר כמה זוגות שזה ממש לא נכון בהם וגם אצלי אני ממש לא נשי. בכל אופן - כל אחד וטעמו הוא.

infected CODE

New member
נראה לי שכן...

אני, אישית, די נשי (ממש לא אוחצ´ה, אבל בהחלט לא גבר טיפוסי)... ואני נוטה יותר להימשך לטיפוסים אקטיביים יותר, אלו שדוחפים את הקשר...

missing

New member
זה לא נכון.....

אני מתאר לעצמי שיש הומואים שנמשכים לאוחצ´ות, ולסביות שמעדיפות בוץ´. אבל כמו בכל דבר אחר- הומואים ולסביות הם בני-אדם... מהמסקנה הזאת (שלרוב העולם הגיעה באיחור) ניתן להסיק שיש את עניין האופי..... סטרייטיות לא נמשכות לכל הגברים, וסטרייטים לא לכל הנשים... יש את עניין היופי, והאופי, והטעם. כל אחד מעדיף אחרת. ככה שאני חושב שההכללה "X נמשכים לY" זה במילה אחת- בולשיט. יש הומואים שנשמשכים לX ויש כאלה שנמשכים לY, כמו אצל הסטרייטים. אני לא יודע למה אנשים חושבים שאנחנו כל כך שונים. (הומולסביוטרנסביאסק*- סטרייטים) *הומולסביוטרנסביאסק. הומו- הומואים. לסביו- לסביות טרנס- טרנסג´ארים בי- ביסקסואלים, אסק- אסקסואליים. קיצ´- חברי הקהילה ההומולסבית (סליחה אם שכחתי מישהו)

מ-מ-ש לא קשור

אולי שכחת את הקטע הנפשי בקשר... למרות שכמובן יש קשר גופני.......... עם בן-אדם נמשך *גופנית* לגבר, אישה ממש לא תעשה לו את זה... ואם הוא רוצה משהו שגם יהיה לו אישיות, (כמובן שזה יכול להיות אדם גברי ואדם נשי) אז לא משנה לו עם הוא נשי או גברי, העיקר שיהיה גבר. ולמעשה... ממש קשה להסביר את זה כנ"ל עם נשים מאור

למעלה