שאלה לדיון...

HyPeR SoNiC

New member
כי הם לא..... ../images/Emo3.gif

למה להכליל סתם? מה קרה? מי היה חרא אלייך? יאללה תשפכי

פושפושה

New member
אוף

אני סתם יושבת כמו מפגרת ובוכה מעל המקלדת מה זה יעזור לי לספר את כל הסיפור המזדיין הזה!!!

flowers girl

New member
ספרי ספרי..

הרבה פעמים זה עוזר להפתח ככה.. אל תבכי
פשוט תרשמי ותפרקי את מה שיש לך בלב

פושפושה

New member
טוב..

יש לי חבר שלושה וחצי חודשים! הקשר עצמו נראה הרבה יותר... קשר רציני ביותר.. של מחוייבות וכאלה... משהו שאני הכי לא רגילה אליו בעולם!!! עד היום הייתי הילדה ששונאת בנים ותעשה הכל שיהייה להם רע... חוץ מעוד חבר לפני שנתיים (היינו ביחד שנה וחצי) קיצקוץ, התאהבתי בו, ומבן אדם חזק הפכתי לאפס!!! והוא עדיין ממשיך לעשות אותי קטנה... לו יש תמיד טענות בקשר לידידים שלי ואני בנושא הזה צריכה לשתוק (בקשר לידידות שלו) כי אחרת זה יגרום לריב... כל פעם שאנחנו רבים הוא צועק עלי ומקלל אותי, ושוב, אני כמו חתיכת אפס שותקת כי אם אני אגיד משהו אז זה יגרום לעוד ריב... האמת ... אני גם דייי מפחדת מהתגובות שלו... יותר נכון, אני ממש מפחדת מהתגובות שלו... קיצקוץ, הוא תמיד מוצא איך להעליב לפגוע ולעשות רע... אבל אחר"כ כשהוא אומר שהוא אוהב אותי, כמו איזה מפגרת אני רצה לידיים שלו, כי אני יודעת שאם אני לא ארוץ... זה ייגמר רע... אני לא אפרט מה קרה היום... אבל זה בערך הקשר שלנו... מה אומרים?

לדעתי...

הוא לא שווה אותך.. אם את אוהבת מישו והקשר שלכם באמת רציני.. למה את צריכה להפוך מבנאדם חזק לאפס.. ההפך את צריכה להרגיש הכי חזקה בעוולם כשיש לך אהבה ביד ומישהו שאוהב אותך.. אני חושבת שהוא סתם פוגע בך וזה שאת רצה חזרה לידיים שלו .. רק מראה לו שלא משנה כמה הוא יפגע בך ויעליב אותך את תמיד תחזרי.. זה לא קשר בריא את סתם נפגעת לא חבל..??

תבעטי בו לאלף עזזאל

את לא צריכה כזה בנאדם. מהרגע שבו את מרגישה "כמו חתיכת אפס", יש להפרד. חבל עליך..

HyPeR SoNiC

New member
חמודה... עצה ממישהו שעבר את זה

lose that zero and get yourself a hero!!!
הבן אדם הזה פשוט לוקח אותך במובן מאליו ומרשה לעצמו להוציא עלייך את כל הקריזות שלו כי הוא יודע שאת לא תעשי לו כלום ותישארי איתו לא משנה מה.... לי הייתה חברה 3 וחצי שנים.... והיה שלב שבו הקשר שלנו לא היה שונה בהרבה מהקשר שלכם... ואז הייתה תקופה שהחלטנו לקחת פסק זמן.... היה לי קטע עם איזה מישהי, היא שמעה על זה ועשתה פרצופים..... ואני כמו אידיוט חזרתי אליה..... כי אהבתי אותה..... ומאז הקשר רק הידרדר, עד שנפרדנו.... אל תעשי את הטעות שאני עשיתי!!! תביני דבר אחד - את לא אפס!!! ולבן אדם שמתייחס אלייך כאל אפס לא מגיע את היחס שלך!!! מגיע לך מישהו שיכבד אותך וישעריך אותך כמו שמגיע לך (כמו שאני סוגד לחברה הנוכחית שלי)... תתפסי איתו שיחה... תגידי לו חד וחלק שמגיע לך יחס יותר טוב מזה! תגידי לו שיפסיק עם השטויות האלה! כי אחרת את עוזבת אותו!!! ואל תרגישי מאויימת ממה שהוא יגיד.... תתבקי בעמדה שלך! תיהי חזקה! תראי לו שאת לו מפחדת לאבד אותו כי סה"כ ההפסד יהיה רק שלו!!! אם הוא משתנה - סבבה.... אם לא - תחתכי! זה לא שווה יותר מאמץ.... ויש בחורים הרבה יותר טובים ממנו אה כן! ואל לשכחי לעדכן אותנו

פושפושה

New member
:)

יש טיפה היגיון במה שאתם אומרים... (טוב נו הרבה אבל...) אני אנסה... מבטיחה לעדכן... תודה תודה תודה

תקשיבי לי טוב טוב-

הוא ראה פעם אחת שאת לא מגיבה ואז הוא החליט לעשות מזה הרגל. גם לי מישהי עשתה כזה דבר, לדעתי יש לך 2 ברירות: 1) להחזיר לו באותה מטבע- לצעוק ולקלל. 2) להעיף אותו וכמה שיותר רחוק. אני מעדיף את האפשרות השניה, כי אז יש את הבונוס של ללכלך עליו ולהפיץ שטויות ואז לא רק שהוא מאבד אותך- הוא גם הופך ל"מוקצה"

עדיף באנג חבר מאשר חבר באנג!!

את רשמת את זה!!!!!!!!!!!!!!!! זרקי אותו לקיבינימט (אין לי מושג איפה זה)............. עכשיו רציני.! תעיפי אותו הוא גורם לך רק רע ואת עושה לעצמך נזק שאת נמצאת איתו!

HyPeR SoNiC

New member
זה פורק עול......

וגורם לך להרגיש יותר טוב חוצמזה, אנחנו נותנים אחלה עצות
יאללה ספרי....

בגלל ש...

אנחנו אוהבים להטמע בסביבה בה אנו חיים(אם לא הבנת אז אני מתכוון לבנות)

seeyou

New member
למה כל הבנים חרא?!?!?-../images/Emo11.gif

פתגם ישן אומר:ברומה - תתנהג כרומאי!! בחור מסודר מחפש בחורה שתסדר אותה כפי שסידרו אות!!

למעלה