שאלה לדיון!

שאלה לדיון!

מה דעכתם על השינוי שעשו נו דאוט בדיסק האחרון שלהם "Rock Steady"? אהבתם את השינוי? לא? מה דעתכם...

dilan angel

New member
אני אומרת חזרה לשורשים דחוף!../images/Emo88.gif

הם אולי זכו להכרה יותר גדולה בגלל היי בייבי(שממש לא סבלתי אותו)ואללה גווד- אבל האלבום הזה הוא פשוט אכזבה אחת גדולה!
הסגנונות באלבום הם שונים לגמרי מהקודמים,וסוס מנצח לא מחליפים אז את התוצאות רואים. אני לא אומרת שהאלבום הוא פשוט זוועה,הוא חביב אבל לא יותר מזה,וגם נמאס מהר ממנו (מטראג'יק וריטורן בחיים לא ימאס לי)
אני מקווה שהאלבום הבא יהיה יותר טוב זאת לפחות דעתי.. מה דעתכם?

p i n g o

New member
בטוחה?

בקשר להערה שלך, ש"סוס מנצח לא מחליפים", אני דווקא חושב שלהקות שמנסות כיוונים שונים במקום לדבוק עם מה שמצליח מבחינה מסחרית יותר מוערכות. אולי את לא אוהבת את מה שהם עושים עכשיו, אבל אולי את האלבום הבא כן תאהבי... מה גם שזאת הדרך היחידה שלהם לשרוד בעולם המוזיקה - הם חייבים להשתנות ולהמציא את עצמם כל הזמן

daisy girl

New member
עובדות בשטח!

כמעט כל מי ששמע את האלבומים הקודמים שלהם, ידע מיד לזהות שרוק סטאדי הוא נפילה. אני מניחה שהסיבה לכך היא שאני התחברתי לנו דאוט בגלל הסגנון "הישן והטוב", והסטייל החדש שלהם פשוט לא אני. ולפי דעתי, הוא גם לא מתאים להם. רוק סטאדי הוא אלבום לגוון, ולא לכל השאר.. ככה אני רואה את זה.

dilan angel

New member
יש בזה משהו

אבל עובדה שלא הלך להם.. גם אני בעד שיגוונו ויעשו דברים שונים אבל התוצאה הייתה מאכזבת ואני באמת מקווה שהדיסק הבא יהיה יותר טוב

4667

New member
אני לא מבין למה הם קראו לו רוק סטדי

כי זה לא רוק מה שיש שם. אין לי מושג מה הם ניסו לעשות באלבום ההוא ואני ממש לא אהבתי אותו אבל דווקא לפי מה שאני יודע בארה"ב ממש הלך להם עם האלבום הזה. בקיצקצ, חזרה לסגנון של טרג'יק קינגדום.

למעלה