שאלה לדיון....

דה וואן

New member
שאלה לדיון....

אחרי שחרשתי את כל חמשת העמודים לבדוק אם לא עשו את זה אני אשאל את השאלה... מה היה הקרב שהכי פחות נהנתם בו\אהבתם? מבחינת הכל...

שי מילר

New member
מנהל
לא אהבתי את

הקרב בפרק הראשון שבו השופט עדיין לא היה מאופס וכשקסאם החטיף לנ' כסא אז הוא היה אמור לעשות כאילו שהוא לא ראה, אבל במקום זה הוא עשה כאילו הוא מפחד מהכיסא. זה הרס עבורי את הקרב. האמת שאני לא מצליח להזכר בעוד קרב שלא אהבתי. כל השאר היה סבבה.

דה וואן

New member
שלי

לא אהבתי את הקרב בנות הראשון, עדינה נגד שיק, היה רע... ובאמת הקטע של הכיסא היה גרוע... השופט היה בכללי לא משו...

אני חושב

בדיוק כמו שחשבו פה מקודם הקרב עם הכיסא שהשופט עשה טעות וראה וקרב הבנות הראשון שלדעתי הוא היה קרב ממש גרוע

אני לא נהנתי מ....

אני לא נהנתי מהקטע של עידן אלתרמן--->>> זה היה חסר משמעות בישבילי לפחות!

Israeli Hero

New member
בהקלטות דוקא נורא נהנינו מהקטע הזה

הקהל ממש היה חי בזמן הקטע הזה והיתה אוירה מעולה. חבל שאחר כך אנחנו שומעים איזה בכיין העידן אלתרמן הזה. בטלויזיה באמת זה נראה הרבה פחות טוב אבל לפי דעתי ערכו את הקרב וחתכו את החלק הכי טוב, בו הוא מתעצבן על הקהל וצועק עליו...

כנאה...

כנראה אם הייתי בקהל הייתי מרגיש כמוכם, אבל בטלוויזיה זה לא נראה משהו כנראה בגלל מה שאמרת!

tatan48

New member
כי קראו לו צחי במקום עידן

לא ברור אם הוא התעצבן בצחוק או ברצינות

tatan48

New member
מסכים איתך לחלוטין

מילא אם עידן היה קצת פחות פחדן ומוכן לנסות תרגילים שקצת יכאבו לו אבל לא באמת יגרמו נזק אז אפשר היה לעשות משהו נחמד אבל ככה יצא קרב ממש מפגר (בעיקר כשעידן רץ בין החבלים).

DDN

New member
הקרב של עדינה ואינגה.

לא ככה מביאים מתאבקת חדשה לדעתי. מתאבקת חדשה, צריך לתת לה לנצח, גם הסיום היה עלוב.

Chris Jericho

New member
עדינה נגד אינגה

הנצחון של עדינה היה מיותר. אני יודע שרצו שכולן יגיעיו לגמר עם ניצחון והפסד, אבל היה אפשר לעשות את זה שונה.

למעלה