שאלה לדיון.....

Simj

New member
שאלה לדיון.....

האם להישאר ידידים/קשר טוב לאחר פרידה של זוג הוא באמת הסיום האידיאלי ?.. ד"א אני חדשה בפורום... יש לכם פורום ממש מעניין...

לא...

קודם כל, כי אין דבר כזה ידידים... כשנשארים בקשר "ידידותי" זה סתם מעלה את הרגשות והזכרונות, ולא נותן להתקדם הלאה.. אני לא תומכת בזה... אפשר להישאר בקשר של שלום שלום ולבדוק אם עוד חיים לפעמים אבל לא יותר מזה.

חןשסק

New member
כן... דבר שלא קורה בד"כ

אם נשארים ידידים אחרי הפרידה, זתומרת, שאין את התקופת צינון הזו של הכמה חודשים-שנים (לי לקח שנה וחצי עד שחזרתי לדבר עם האקס...) עד שחוזרים לדבר... זה סוג של אידאל לשאוף אליו. מצד שני- זה גם לא כזה בריא לקשר, אם מנתקים קשר, צריך את הניתוק הזה, גם אם לא נפרדים בריב. וזה באמת מנסיון ולמדתי את זה על בשרי...

ChilD SouL

New member
לדעתי.

זאת תלוי מי נפרד ממי.
אם את נפרדת מהבנזוג זה אומר שאת לא מעוניינות בו ולכן, אין לך גם בעיה להשאר איתו בקשר כי... מה אכפת לך
אם נפרדו ממך, סימן שלא רצית את זה ובסופו של דבר זה סתם יכאיב לך להיות בקשר עם אותו בנאדם. בתור אחת שהייתה ב-2 הצדדים.

ממש מתחשב

מה שאת אומרת להאם כבר פגעת בו תפגעי בו עד הסוף הרי את לא נפגעת מזה לדעתי קשר של ידידות לא יכול להתקיים אחרי קשר רציני לפחות עד ששני הצדדים מפסיקים לאהוב אחד את השני

ChilD SouL

New member
כנראה לא הבנת אותי.

לרוב, לצד הנפגע יהיה יותר קשה להשאר בקשר ידידות עם הצד הנפרד ולכן לצד הנפרד זה לא ישנה אם הם ישארו בקשר או לא.

גם לצד הנפרד זה צריך לשנות

כי אם הוא באמת אוהב את השני אז הוא יעשה הכל שהוא יהיה מאושר ולכן אם הוא יראה שקשר הידידות בינהן יפגע בו הוא לבד ינתק את החבילה אבל לפחות עכשיו הבהרת את העניינים כי מקודם זה לא נשמע טוב

../images/Emo53.gif נצל"ששש בנושא ../images/Emo53.gif

אני והאקס (לא סגורה שזה כבר אקס...) *לא מתאימים* (ככה הוא אמר..יש בזה משהו..) אבל, אחרי שאמר את זה המשיכה הגופנית,פיזית, צורך לחבק ולהחזיק את היד משום מה לא הפסיק בכלל............. הוא רוצה שנהיה ידידים שזה הכל בעצם כמו בקשר רק בלי מחויבות (היה מת..) מאז לא דיברתי איתו שבוע בערך מאז שאמר לי את זה.. והוא התקשר ושאל אם אני ברוגז... בסדר, זרמתי בשיחות שהוא תמיד יזם...(הוא יזם!!!) התגעגע משהו... עכשיו לקחתי צעד אמרתי לו שאני רוצה לראות אותו... והוא אישר את העניין בלי בעיה... אני לא מרגישה שאיבדתי.. ואני ממש לא אבכה אם אני יאבד אותו... פשוט משגע אותי...... הדגש|מה נסגר איתו???? אשמח לקרוא דעות, עצות, תרומות, הוראות הפעלה.. הכל... שבת שלוםםםםם :)

Dark Muse

New member
בחיית אולי תכתבי יותר מובן?!

במשפט אחד, בלי סוגריים וסימני קריאה, על מה בדיוק את רוצה דעה?

מה קשה להבין

מישהו אחרי שנקשר אליי המון.. אמר לי שזה *לא זה*, אבל רוצה להיות ידידים.. ואני התרחקתי כי זה לא מתאים לי.. ופתאום, הוא מתקרב.. זאת אומר, מתקשר ודואג ומתגעגע... כאילו כלום לא קרה.. ואפילו רוצה להפגש... מה נסגר איתו? יותר מובן? :)

Simj

New member
זה באמת תלוי לדעתי.....

תלוי בקשר, בבן זוג, וברצונות... הרבה פרמטרים לדעתי... שאלתי, כי כל קשר אצלי ניגמר פחות או יותר באופן שונה... האחרון נגמר בידידות, ידידות טובה ביינתים, וזה מוזר לי כי אף פעם לא קרה לי... אבל הוא, אני מכנה נכה רגשית... אבל ביינתים הידידות טובה לי... עדיף מלנסות לקוות אף לא ליפגוש את האקס, הריי שזה לא אפשרי במדינה קטנה שכזו... אבל במצבים של התעללות נפשית כמו שנגיד אהבת מישהו, והוא לא אותך ואז אתה מנסה להפוך אותו לחבר שלך או אדם קרוב... אפילו שתדע שהוא לא יאהד אותך, אתה תהייה קרוב אליו... לי זה עם רגש של מישהו אבל הצלחתי להפסיק.... אבל כשלי קרה שמישהו ככה התאהב בי... פשוט כאב לי הלב... מה עושים במקרים כאלה?... לא ניתן להגיד למישהו או לעצמך... תפסיק לאהוב!!!.. הרבה פעמים בחיים יש הרגשה שבחיים לא תפסיק...

Dark Muse

New member
כן הרבה יותר טוב ../images/Emo13.gif

זה תלוי בך. חברים לשעבר תמיד יהיה בינהם משהו אם הם ישארו ידידים. השאלה היא אם את מוכנה לזה. אם נגיד תמשיכי להתחבר איתו, אל תתפלאי לשמוע ברגעי משבר ומצוקה שהוא אומר לך שהוא רוצה שתחזרו. ויש מצב שתחזרו...

למעלה