המיקום של מרכיב לא כ"כ משנה, ליצרנים יש כל מיני טריקים
ושיטות איך לחלק חלבונים, פחמימות ושומנים במזונות שלהם. מה שכן משנה זה כמה סה"כ חלבון, שומן ופחמימות יש במזון.
זה דווקא אחד מהמזונות שקל מאוד לנתח והמרכיבים והניתוח התזונתי שלו נראים תואמים. במזון הזה יש מעט מאוד פחמימות, רובן באות מטפיוקה. מצד שני טפיוקה זה כמעט 100% פחמימות. אז נגיד מתוך 17.8% פחמימות שיש במזון הזה 15% באים מטפיוקה שזה אומר שיש 15% טפיוקה במזון הזה. למה שהמרכיב הזה לא יהיה במקום השני? לי זה נראה די הגיוני.
יש לך איזושהי בעיה מיוחדת עם טפיוקה?