שאלה לדימיטרי על פירסט צ'ויס

קיטקט8

New member
שאלה לדימיטרי על פירסט צ'ויס

היי. הציעו לי בחנות לקנות את הפירסט צויס. חיפשתי משהו עם עוף ואורז (לא תירס או דגנים). בהתחלה ביררתי על הפרופלן (יקר נורא..) אבל נאמר לי שהם שינו את ההרכב וכבר אין שם עוף במקום ראשון אלא קמח עוף (או צי'קן מיל. אני כבר לא זוכרת בדיוק).

מה דעתך על הפיסרט צ'ויס? האם עדיף הפיניקי או האינדור? והאם 250 שקל לשק של 10 ק"ג זה מחיר סביר?

תודה תודה..

dimitrygo

Active member
מנהל
זה מזון ממוצע, גרסת הפיניקי יותר טובה

המחיר הזה נשמע טוב.
אפשר לשאול מה בדיוק את מחפשת? ולכמה חתולים?

קיטקט8

New member
תודה. אני מחפשת מזון איכותי נוגד שלשולים

ביום יום אני נותנת להם פוינטקט של מגהבון שהוא ממש מזון נחות ביותר (בזמנו אפילו אמרת לי שהוא מדורג 22). הבעיה היא שכל דבר אחר יקר לי מדי. את הפוינטקט אני מקבלת ב-100 שקלים לשק, בקנייה של 2 שקים ביחד. וזה מספיק לי לחודשיים וחצי-שלושה, לחתולי הבית ולכמה חתולי רחוב שאני מאכילה (כשלוש פעמים בשבוע).

הבעיה היא שבזמן האחרון היו להם (בבית) המון שלשולים. אז קניתי ID יבש והשלשולים הפסיקו. הרעיון היה לתת להם את ה-ID בתור חטיף. פעם בבוקר ופעם בערב. וזה עבד טוב.

עד לפני כמה חודשים הם אכלו רויאל קנין פיט וזה היה מצויין מכל הבחינות. בעיקר מבחינת הצרכים וראיתי את זה בכמויות החול הקטנות יחסית שהייתי צריכה לקנות. אבל זה נורא נורא נורא יקר (ותמיד שיש שמועות שעוד מעט הם מעלים את המחיר. ונמאס לי כבר מהעלאות המחיר שלהם).

ואז, כאמור, עברתי לפוינטקט וחשבתי שאני חוסכת. רק שאז כמויות החול הכפילו את עצמן בכפולות של 4 . בקיצור, חשבתי שאולי יהיה רעיון טוב לערבב להם פוינטקט עם משהו איכותי (במקום לקנות איי.די שמרושש אותי).

בנוסף לבעיית הצרכים אני חייבת אוכל שהגרגרים שלו עגולים וקטנים כי יש לי חתול וחתולה בלי שיניים ולחתול יש גם בעיות חניכיים כרוניות וקשה להם להתמודד עם גרגרים גדולים או לא עגולים.
ונאמר לי שהפירסט צ'ויס זה גרגרים עגולים לא גדולים.

dimitrygo

Active member
מנהל
מה שכתבת לגבי ID נשמע מאוד מוזר, הוה לא היה יכול לעזור בצורה

שנתת אותו. כדי שהוא יעזור צריך לתת רק אותו כמזון בלעדי לתקופה מסויימת.
&nbsp
בכל אופן הייתי קונה מזונות נפרדים לחתולי רחוב ולחתולי בית ולא הייתי מערבב מזונות.
אפשר לנסות את נוטרה גולד פיניקי. הוא בא בשקים של 7.5 ק"ג וניתן להשיג בכ-200 ש"ח
http://www.catanddog.co.il/portfolio/נוטרה-גולד-פיניקי-לחתול-2/
&nbsp

be_roo

New member
ID הוא לא תרופה נגד שלשולים שנותנים פעם ביום

זה מזון רפואי שנותנים לתקופה מסויימת או באופן קבוע, בהתאם להוראות וטרינר.
&nbsp
מבחר המזונות הוא עצום, זה רק עניין של למצוא את המזון שמתאים להם ובמחיר שמתאים לך.
&nbsp
מה שחשוב זה שכל החלפת מזון צריכה להעשות בהדרגה, בימים הראשונים לערבב את הסוג הישן והחדש, בהתחלה יותר מהישן ולאט לאט להפוך את היחס בינהם.
החלפת מזון בבת אחת בעצמה יכולה לגרום לשלשולים.

קיטקט8

New member
אני אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון עם הפירסט צויס והאם

והאם הגרגירים באמת עגולים וקטנים.

למעלה