שאלה לדר´ אלוני בעניין אורגזמה

hagar1

New member
שאלה לדר´ אלוני בעניין אורגזמה

בעבר הייתי מגיעה לאורגזמה רק ע"י אוננות עצמית של הדגדגן, ולעולם לא עם בני זוג. לאחר נישואי הצלחתי (כעבור מס´ שנים) להגיע לאורגזמה ע"י מגע ידני או אוראלי של בן זוגי.כיום לשמחתי הפתיחות המינית ביננו היא מאוד יפה ולפיכך רצוני לנסות להגיע לאורגזמה גם דרך הנרתיק (מחדירה). האם זה אפשרי? סיפרו לי על ויברטור שנמכר בחנות ארוס לנשים, בעל ´אחריות´ להביא לגמירה דרך הנרתיק. לבעלי אין כל מניעה בשימוש בכלי עזר, אולם אני תוהה האם באמת יש נחיצות בכלי עזר כל שהוא, או שניתן להגיע לאורגזמה זו בעזרת פתיחות, שחרור, למידה...כפי שלמדתי להגיע לאורגזמה של הדגדגן בעזרת בן זוגי. שאלה נוספת היא האם יש הבדל בעוצמת ההנאה באורגזמה של הדגדגן לעומת זו של הנרתיק?

יש מלא אפשרויות...../images/Emo81.gif

איזה יופי שחלקת איתנו את הסיפור שלך - זה מוכיח שניתן להתקדם בכל תחום בחיים - אם רק רוצים. ואיזה יופי של זוגיות ופרטנר פתוח יש לך ! לגבי התקדמות נוספת לכיוון של אורגזמה בחדירה - אתם יכולים לנסות כמה דברים: 1. כשאתם מקיימים יחסי מין בחדירה - תהיי את למעלה, ותמצאי את הזוית ( של הישיבה שלך, והזוית של האגן) כך שאת מחככת את הדגדגן על עצם החיק של בן הזוג שלך (זו אותה עצם המצויה בבסיס הפין למעלה) - זה מומלץ בחום ועובד אצל נשים רבות. 2. בזמן שאתם מקיימים יחסים בחדירה - שולחים יד (את או בן הזוג שלך) אל הדגדגן שלך (רצוי אצבע עם חומר סיכה היות והוא עדין) ומטפלים בו כראוי... אפשרי בתנוחות הדוגי סטייל, צבי-צב, צבי-צב הפוך, ובעצם ברוב התנוחות... 3. אות הדבר כמו 2 רק שבמקום אצבע משתמשים בויברטור קטן (רוקט פוקט ודומיו...) יתר שיטות שבאמתחתי כוללות פרטנר/ית שלישית במיטה- אשמור זאת לפעם אחרת,

hagar1

New member
דולפין כחלחל

תודה על התשובה, אולם אני התכוותי לאורגזמה שהדגדגן לא קשור אליה, אורגזמה של הנרתיק.

אורגזמת הנרתיק

שלומלום לך, לגביי אורגזמת הנרתיק או אורגזמת נקודת ה G המופלאה. הרבה יותר קל להגיע אליה בהתחלה לא בזמן משגל אלא באמצעות גירוי של אצבע. מיעוט של הנשים מצליחות לחוות אורגזמה זו והדרך לבדוק עם את אחת מברות המזל היא לנסות. נקודת ה- G נמצאת בחלק הקידמי של הנרתיק מתחת לעצם החיק משהו כמו 5 ס"מ מפתח הכניסה. אצל נשים שהיא קיימת אצלהם אפשר לאתר אותה כתפיחה בדופן הנרתיק בזמן גירוי מיני. לכן רצוי קודם להתגרות מינית על ידי גרוי הדגדגן ואז לצאת במסע החיפוש אחר המטמון שבנרתיק. במידה ותצליחי למצוא את המטמון ולחוות את האורגזמה תהיה לך חוויה שונה מאשר אורגזמה שמתקבלת ע"י גירוי ישיר של הדגדגן. ואז תוכלי לחפש את התנוחה הנוחה לך בשמן משגל על מנת לחוות אורגזמה זו, מנסיון אישי תנוחות אחוריות יעילות לשם כך. וחוץ מזה גם אם לא תימצאי אותה אני מקווה שתהיני מהחיפוש עצמו וממיניותך שהיא בסדר גמור גם ללא זה. בהצלחה שלומלום

אופס....נכון../images/Emo140.gif

מרוב התלהבות סטיתי מהנושא המקורי... אז קודם כל - ממחקרי האישי - שכלל שיחות עם נשים, וספרות בנושא - אני יכול לומר שנתקלתי בהבדל (איכותי) בין האורגזמה של הנרתיק (נקודת הג´י) לאורגזמה של הדגדגן. לשאלת ה"איך ?".... אם את מדברת על ויברטור שנמכר בחנויות - אז בעלך הוא רק אורח בסיפור (אורח שלא חודר) כי את זה עושה הויברטור... גם אני שמעתי עליו נוהגים לכנותו "הרולס-רויס" מחירו נע בין 700-ל1000 שקל... מדיווחי נשים שניסו - "הוא עושה עבודה נפלאה..." ובמידה ואת מעוניינת שבן הזוג שלך יהיה יותר מאורח... אז התנוחות המומלצות הן התנוחות האחוריות - דוגי-סטייל, צבי-צב, צבי-צב הפוך וכו´... פשוט לנסות
חוצמזה מצרף לינק למאמר בנושא נקודת הג´י (המאמר מצוי ב"מאמרים" בפורום) שכתבה סרוגייט אישה.

דולפין

ה..רולס רוייס ודומיו לא עובדים על נקודת הג´י. הויברציות הפנימיות ותנועות הסיבוב שלו לא מגיעות לנקודה. גם הוא עובד בעיקר על אורגזמת דגדגן וזאת ע"י תוספת של ויברטור קטן המיועד לדגדגן "היושב" בבסיס. סתם לידע כללי לשואלת ולדולפין

היי פסי...רגע !

היי פסי תודה על האינפו´, אבל, כל מה שאת אומרת לא יכול להאמר כהכללה, היות והוא מבוסס על החוויה האישית שלך... ולעניות דעתי כל אישה שונה מרעותה ויש לה את המבנה המיוחד שלה - לכן, רצוי לומר שיש ישנן נשים שהרולס-רויס כן יגיע לנקות הג´י שלהן וכאלה שלא... הבעיה זה, שיתכן ואי-אפשר יהיה להחזיר את הרולס-רויס לחנות אחרי שימוש מאכזב... ופסי... אולי את, יכולה להמליץ לנשות הפורום ולהגר בפרט על מכשיר טוב יותר ל"עבודות" הג´י ?? (המקודשות) באהבה - הדולפין הכי כחלכל בים התיכון.... |
|

בטח שאני יכולה!

יש שתי אופציות שוות בערכן. לאחת קוראים אצבע, לשניה אמה.
יש עוד אופציה אחת, אבל כמו בהארי פוטר - אני יכולה רק להגדירה כ"זה שאין לנקוב בשמו.."

למעלה