שאלה לדרור

אודלינה

New member
שאלה לדרור

מה אתה אומר על תגובת עיריית הרצליה לגבי בקשתך לסגירת חוף סידנא עלי לאלתר? התחמקות מהפשע שהיא עשתה והצגתה כעיריה שלא גרמה נזק? אני אישית מסכימה עם זה שצריך לסגור את החוף, זה נורא מה שהולך שם... חוץ מזה שזה מסוכן, זה גם נורא מכוער ומוזר שהחוף כל כך צר. לפי דעתי העיריה די "קמצנית", אחת העיריות העשירות בארץ, שלא מטפלות בעיר כראוי. ושאלה נוספת, מתי הפעם האחרונה שבה בוצעה העברת חול מחופיה הדרומיים של הרצליה?

מה פתאום לסגור את החוף?

השתגעתם לגמרי? איך יהיה אפשר להגיע לאפולוניה וצפונה, חוף ארוך, לא צפוף, בו ניתן לראות את החי על החוף הסלעי וישנם גם כאלה המשתמשים בו כחוף נודיסטים?

אודלינה

New member
אז זהו שבאפולוניה ממזמן אין כבר חוף

הכל מים

אודלינה

New member
ככל שהחוף בהרצליה

צפוני יותר, ככה יש בו פחות חול. שמתי לב שגם חוף השרון מתחיל אט אט להעלם, פעם היו סלעים על החוף, שבוע שעבר הייתי, ולא היה ים סוער, ואין יותר סלעים.. הים מכסה אותם. בגלל זה גם סגרו את שביל ישראל שעובר דרך כל החופים, כי אי אפשר לעבור מהרצליה לנתניה (חופים שצפוניים להרצליה) בגלל שהחוף באפולוניה נעלם. צריך לשחות

עברתי שם בשנה שעברה.

ולא צריך לשחות. יש שם קטעי חומה שנפלו למים שאפשר לטפס מעליהם. תנו גם לכאלה שלא רוצים להיות עם כל עם ישראל ואשתו להינות מהחוף!

אודלינה

New member
אז השנה כבר לא. ראיתי במו עיניי..

גם שנה שעברה היו סלעים חשופים בחוף השרון והשנה כבר לא, ועוד בים פלטה. החול ממשיך לברוח כך שכל שנה הנזק גדל עוד ועוד. והוא רצה לסגור את החוף בגלל הנזק שיכול להגרם למתרחצים, וכנראה גם כדי להעיר את עיריית הרצליה ששכחה להסיע חול מדרום לצפון כדי למנוע עוד התמוטטות של צוקים והתמוטטות אתר ארכיאולוגי.

את בטוחה שזה לא מפני שעכשיו תחילת

יוני? הדינמיקה של החול בחוף הים בישראל היא שחול נסחף לים בחורף וחודר לחוף בקיץ.

אודלינה

New member
חוזר לים בקיץ?

טוב שיהיה, אולי עכשיו נשאר שם חול (כן ס"מ מהים) אבל בעוד כמה שנים אותו דבר יהיה בחוף השרון. בכל מקרה, זה עדיין לא מצדיק את אי סגירת החוף... אתה שוב שוכח שמדובר פה על טובת הציבור, שלא ייפגע מהצוק. ובאמת הגיע הזמן לעורר את עיריית הרצליה שתסיע כבר חול כי זה לא ייאומן מה שהולך שם. אתה שאמרת שאתה אוהב את החופים הצפוניים של הרצליה, איך לא אכפת לך?

אודלינה

New member
והוא ביקש לסגור את החוף

בגלל שמסוכן לשהות שם. מרוב שהחוף צר האנשים יושבים ממש מתחת לצוק הכורכר ויכולים להדרדר עליהם אבנים וחלקים מהצוק. (סליחה שאני רושמת בשלבים, כל פעם אני נזכרת במשהו :))

אם היה חול בחוף...

אולי הייתי אומר שעירייה תנהגת כמו בת-יענה וטומנת את ראשה בחול... אבל לצערי אין חול, את תושבתה המגוחכת של העירייה כולם קראו, אני מתאר לעצמי שהיא גרמה להם רק נזק. דרור

אודלינה

New member
צודק ../images/Emo13.gif

הם עדיין לא החזירו לי תשובה... שלחתי להם מכתב כיצד הם מתכננים לטפל בעיניין, וכו', אבל הם לא החזירו לי (ועברה חצי שנה
). וכששלחתי להם שאלה לגבי זיהום הים שהיה במרינה (וגם על זה יש כתבה בעיתון) הם החזירו לי הפעם, אבל תשובה מגוחכת שזה רק מי גשם ושזה מסריח בגלל שבמהלך השנה, מצטברים בתעלות הניקוז אורגניזמים שונים (זה היה מסריח פי 4 מהירקון, אנשים חזרו עם שלשולים והקאות, וכשעמדתי ליד זה כמעט התעלפתי, ממש בלי להגזים).

למעלה