שאלה לדר' אורון

ddeedee

New member
שאלה לדר' אורון

אני סובלת מטנטון כבר 5 שנים. עם השנים אני מרגישה בירידה בשמיעה. הרעש הוא מאד חזק ודומה לטלויזיה שהושארה על הערוץ הראשון בעבר כשהסתיימו השידורים והושארה על ווליום חזק. בנוסף לטנטון אני סובלת מקשב וריכוז-ADD. מאז שהתחיל לי הטנטון היכולת שלי להתרכז בשיחה שאפילו פשוטה ירדה פלאים. כמו גם יכולת ריכוז בביצוע משימות. בנוסף מידי פעם אני סובלת מסחרחורות וכאבי ראש שנותנים תחושה של טשטוש שגם הם מפריעים לי להתמודד עם קשב וריכוז. יש משהו שיכול לעזור לי להתמודד עם המצב הספציפי שלי של קשב וריכוזADD + טנטון? שאלה נוספת, האם יש אטמי אוזנים מיוחדים שאתה יכול להמליץ עליהם במצבים שאני חשופה לרעש גבוה-באירועים חברתיים עם מוסיקה שלפעמים גבוהה מידי? כי למרות שאני שמה אטמים (צהובים בדומה לאלה שחולקו במטווחים) אני מקבלת כאב ראש ורעש חזק באוזניים במשך עד 3 ימים אחרי הארוע. תודה מראש על העזרה

zs1957

New member
ברוכה הבאה לפורום ddeedee

שלום רב, את כותבת שאת סובלת מבעיות קשב וריכוז ADD וטינטון + סחרחורת.. אין פלא שיכולת הריכוז שלך ירדה. האם את מטופלת? האם את נוטלת תרופות? האם יש ירידה בשמיעה? אלו בדיקות עברת? את חשופה לרעש למרות האטמים שאת שמה באזנייך. הרעש גורם לטינטון ,חשיפה מוגברת לרעש עלולה לגרום לחרשות. עלייך לפנות לרופא א.א.ג. מומחה לטינטון + נוירולוג כדי למצוא טיפול שיתאים לשתי הבעיות מהן את סובלת. אשמח לסייע בכל עת. זהבה שחם מנהל ת הפורום

למעלה