שאלה לדר' המומחה על האיבחון.

רפיקית

New member
שאלה לדר' המומחה על האיבחון.

אני בת 45 ומזה זמן אני מאוד עייפה , יש לי ירידה בראיה וחולשת גפיים תחתונות, מין קושי לקןם מהמיטה. לציין שאני בד"כ בריאה מאוד, מאוד אנרגטית , אמא לחמישה ילדים , עובדת משרה וחצי , בבית מתפקדת , מנקה , מכבסת ומבשלת כל יום, אבל לאחרונה אני לא מכירה את עצמי, עשיתי בדיקות דם , שהן תקינות , רופאת עיניים אמרה לי שיש לי ירידה בראיה בגלל הגיל וקידמה אותי בברכה לקראת הגיל , אמרה לי שעוד שנה אצטרך משקפיים , לא התייעצתי עם רופא משפחה כי אני מתביישת שיחשוב שאני ממציאה, אני לא רוצה ללכת לרופאים אני רוצה לעשות אבחנה איך אפשר לאבחן בדרך הכי בטוחה , כי מה שיש לי זה לא נורמלי מבחינתי , במשפחה אין את המחלה אבל יש צרות אחרות , אבא נפטר מסרטן מעי גס, עשיתי קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה שהיתה תקינה, לאמא יש אלצהיימר , בת 84 כרגע סיעודית. מבקשת ממך ייעוץ לגבי אבחנה, האם MRI לכשעצמו מאבחן? תודה על תשובתך, אל תשלח אותי לרופא מטפל , אולי רק בשביל לסדר בדיקה, זה בסדר. תודה.

תגובה

אין מניעה מביקור אצל הרופא כדי שיבדוק אותך ויחליט על הבדיקות המתאימות. MRI( היא בדיקה מצויינת רק לדברים מסויימים ולבעיות אחרות זו בדיקה חסרת חשיבות)

למעלה