שאלה לדר סובחי אחרי הורגת התפרים אני סובל מגרוד עז במקום . יש דרך להקל על כך ?
K kopia New member 11/12/02 #1 שאלה לדר סובחי אחרי הורגת התפרים אני סובל מגרוד עז במקום . יש דרך להקל על כך ?
ר רומנטיקנית ללא תקנה New member 11/12/02 #2 מקלחות, חיטוי ולא לגרד!!!!! זה עובר תוך כמה ימים. פולידין מעולה לחיטוי. הגירוד הוא משום הגלדת הפצעים. לא לגעת, זה הכי חשוב!
מקלחות, חיטוי ולא לגרד!!!!! זה עובר תוך כמה ימים. פולידין מעולה לחיטוי. הגירוד הוא משום הגלדת הפצעים. לא לגעת, זה הכי חשוב!
ד דיתוש New member 12/12/02 #5 גירוד אחרי ניתוח היי אני ד"ר לנטורופתיה ממליצה לך לקנות שמן ארומתי בשם לבנדר להזליף על המקום מספר רב של פעמים ביום גם הגרוד יפסיק וגם הפצע יגליד מהר ויפה יותר.
גירוד אחרי ניתוח היי אני ד"ר לנטורופתיה ממליצה לך לקנות שמן ארומתי בשם לבנדר להזליף על המקום מספר רב של פעמים ביום גם הגרוד יפסיק וגם הפצע יגליד מהר ויפה יותר.
ד דר סובחי אבו עביד New member 11/12/02 #4 גרד אחרי הורדת תפרים גרד אחרי הורדת תפרים אינו תופעה נדירה , בד"כ תופעות קלות החולפות תוך ימים ספורים . אין מדובר בתהליך זיהומי או דלקתי המצריכים חיטוי או אנטיביוטיקה .ניתן להעזר במשחות מקומיות כמו עזרקאין 55ֵ5
גרד אחרי הורדת תפרים גרד אחרי הורדת תפרים אינו תופעה נדירה , בד"כ תופעות קלות החולפות תוך ימים ספורים . אין מדובר בתהליך זיהומי או דלקתי המצריכים חיטוי או אנטיביוטיקה .ניתן להעזר במשחות מקומיות כמו עזרקאין 55ֵ5
א איילה הדני New member 13/12/02 #6 גרד באזור התפרים ממליצה על קרם סטרואידלי כמו בטקורטן דילוטד . עוזר מאוד!!!!