דר´ סובחי, המשך לשאלתו של קופיה
שלום לך חשובה לי התשובה שלך פה מעל גבי הפורום לשאלה שחוזרת על עצמה שוב ושוב. אני אשמור את ההודעה כך שתופיע בכל פעם שמישהו ישאל את אותה שאלה. ובכן, אחת הסוגיות שאנחנו דנים בהם שוב ושוב היא יעילות הצרת הטבעת ללא שיקוף. והשאלה היא האם המנתח יכול לקלוע לדרגת סגירה אופטימלית ללא השיקוף ? הרי גם בשיקוף לא תמיד מגיעים לדרגת הצרה אופטימלית ?! ושאלה נוספת: איך קורה שמנותח שהצרו לו את הטבעת מסוגל לאכול סנדוויץ ללא בעיה ומצד שני ניסתם עם קצת פירה.. כלומר, אין איזון. זה לא מצב שיש בו שחור לבן. יש הגבלה או אין הגבלה. זה מן מצב של פעם אפשר לאכול מה שרוצים, כמה שרוצים ופעם לא ופעם כן.. אז מה קורה פה ? מהיא דרגת הסגירה שאתה ממליץ עליה וכיצד אפשר להגיע למצב הזה ? האם אתה רואה את המצב של הצרה מקסימלית (מעבר צר של 6-5 מ"מ, למשל) רצוי עבור אלה שפשוט רוצים להרגיש סתומים ? תודה