שאלה לדתיי הפורום:

שאלה לדתיי הפורום:

לפי ספורי ה'שלעפן גייהן' של היהדות, השטן הוא שליחו של אלוהים בכדי להחטיא את בני האדם. אם כך... שאלה לי אליכם: מדוע-הוא בחר ברע הראשון? (הוא ידע שלא נעמוד במבחן)

בחיים יש גם רע וגם טוב...

ראה היום נתתי לפניך את הרע ואת הטוב ובחרת בחיים מתי שהטוב התחיל גם הרע התחיל ובקשר לשאלה למה אלוהים שלח את השטן אם הוא יודע שהוא יחטיא אנשים זה שאלה מאוד קשה שלצערי אני עוד לא יודע אותו אבל אני יתן לך תשובה על השאלה הזאת

יופי.

הפסוק הזה שאתה חוזר עליו תמיד, טוב ויפה.. אבל...... מעבר לכך שאלוהים הפיל עלינו את הרוע, הוא תמיד ידע מה יהיו תוצאות ה"קרב" בין ה'טוב' וה'רע'. וכאן.. וכאן הכל נופל חזרה על אלוהים! (כמו בומרנג) זה באחריותו! והוא יצר במו ידיו את הרוע, ואף בחר ברוע בעצמו כאשר החליט 'להוציא לפועל' את הב-ר-י-א-ה!!!!!! זהו!!!! וכאן אני כועס! זה הבעיה שלי (במידה ויש אלוהים)! ואני רוצה להכניס את אלוהים לגהנום!! כי הוא זה שבחר ברוע! הוא זה """""""שנתן בחירה חופשית""""""" ונכשל בו בעצמו! "בחירהה חופשית": -אלוהים: בחר ברע! בכך שבראה את בריאתו למרות שידע שזה יהיה רע! -אני: שופט אותו לגהני גהנום על כך שהוא בחר ברע! עכשיו תגידו לי דתיים יקרים.. באמת יש אלוהים? אלוהים אכן טוב? הוא באמת 'יודע הכל'? אני פאקן פאקן עצבני!!!
ואני דורש תשובה בלי זיוני שכל! פעם. הייתי מאמין חזק ותמים באלוהים הזה. הפעם, אני כועס עליו נורא עלכך שהוא שרט לי ת'מוח והנשמה!! וכל מי שהיה מעורב בזה מרגע שיצאתי לאויר העולם! היום. נולדתי מחדש. היום אני מבין שאין דבר כזה. פשוט אין. כי אין! אז חבל לכולכם על הזמן. תצאו מהמגפה הזאת שקוראים לה 'אלוהימיה'. לפני שיהיה מאוחר, וחייכם יהפכו לגהנום! אמן.

מה באמת פעם האמנת באלוהים?

למה הפסקת מה גרם לכל השינאה הזאתת כלפי אלוהים?

אולי תענה במקום לשאול כל הזמן?

נהיית מראיין או מה?! אני באמת לא שונאה אותך, ואפילו לא את אלוהים. אני שונא רק: רוע ורשעים!!! ואם לא הבנת עדיין. אלוהים יצא רשע מכל הסיפור! ותשכנע אותי שזה לא כך! בבקשה. וכמובן שציפיתי ליותר מ'אלוהים'. לכן האכזבה. ולכן השנאה. זה פשוט בגידה! אז בבקשה אשמח לשמוע נסיון לתשובה לפחות. במקום עוד שאלה..

כנס....

הודו ליהוה כי־טוב כי לעולם חסדו: ב הודו לאלהי האלהים כי לעולם חסדו: ג הודו לאדני האדנים כי לעולם חסדו: ד לעשה נפלאות גדלות לבדו כי לעולם חסדו: ה לעשה השמים בתבונה כי לעולם חסדו: ו לרקע הארץ על־המים כי לעולם חסדו: ז לעשה אורים גדלים כי לעולם חסדו: ח את־השמש לממשלת ביום כי לעולם חסדו: ט את־הירח וכוכבים לממשלות בלילה כי לעולם חסדו: י למכה מצרים בבכוריהם כי לעולם חסדו: יא ויוצא ישראל מתוכם כי לעולם חסדו: יב ביד חזקה ובזרוע נטויה כי לעולם חסדו: יג לגזר ים־סוף לגזרים כי לעולם חסדו: יד והעביר ישראל בתוכו כי לעולם חסדו: טו ונער פרעה וחילו בים־סוף כי לעולם חסדו: טז למוליך עמו במדבר כי לעולם חסדו: יז למכה מלכים גדלים כי לעולם חסדו: יח ויהרג מלכים אדירים כי לעולם חסדו: יט לסיחון מלך האמרי כי לעולם חסדו: כ ולעוג מלך הבשן כי לעולם חסדו: כא ונתן ארצם לנחלה כי לעולם חסדו: כב נחלה לישראל עבדו כי לעולם חסדו: כג שבשפלנו זכר־לנו כי לעולם חסדו: כד ויפרקנו מצרינו כי לעולם חסדו: כה נתן לחם לכל־בשר כי לעולם חסדו: כו הודו לאל השמים כי לעולם חסדו ואם אתה עדין חושב שאלוהים הוא רע אז אתה יכול להגיד לי למה?

afon

New member
מלך החיות צודק!!!

סתכלו מה אלוקים נתן לנו!!! את הזכות לחיות את האהבה שנותנת טעם לחיים את זה שאנחנו בני האדם המין השולט על כדור הארץ ולא החרקים כמו שמישהו אמר פה!!! ואם כל זה לא מוכיח את קיומו של האלוהים כנראה שאלוהים הוא חתיכת סנוב שרוצה שנתפלל אליו אחרת הוא יהרוג אותנו אני מארגן קבוצה שהולכת להתנקש בחיו של יהוה מי מצתרף??? מלך החיות מזל שהארתה את מחשבתינו דרך אגב כולם להסתכל לאיזה פורומים מלך החיות נכנס.... "לבנים בלבד" "אהבה בגיל ההתבגרות" מישהו חושב כמוני שמלך החיות אולי נוטה לכיוון המין הגברי????? שורט משקופים נושך כריות.....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עד לזה אתם מגיעים חחחחחחחח באמת ההודעה הזאת קרעה אותי מצחוק תודה afon גרמת לי לצחוק נכנסת פעם לפורום של בנים בלבד כי היתה בדף הראשי של תפוז הודעה אז נכנסתי להודעה הזאת והיא היתה בפורום בנים בלבד אז הגבתי להודעה הזאת ואחרי כך הפורום הזה קפץ לי ישר לרשימת הפורומים המעודפים

afon

New member
אם גרמתי לך לצחוק

זה היה שווה בערך כמו 10 אגורות אבל לא נורא זה היה שווה משהו ומה זה עד לאן אתם מגיעים??? מלך האריות יש לך איי סי קיו?

afon

New member
לא ממממממממממממששששש לא

הכול היה בלשון הלצה

Uranium

New member
קודם כל............................

"תירגע" סתם,סתם, צחוקים, אבל תרגיע ותן לי להגיד משהו..... מה אני חושב..... ותיקרא את הכל למרות שההתחלה לא קשורה למה שאמרת..... ישנם כמה חוקים, כמה חוקי טוואי, הם חוקי בסיס, חוקים שלא ניתן ולא ינתן לשנותם, הם כמו העמוד הראשי בבניין, שאם תוציאו הכל יתמוטט, חוקים ללא התפתחות, וללא התיישנות, והם חוקי המשחק, שאינך יכול לראות אותם מרוב שהם ברורים אצל בני אדם..... חוקים אלה יותר גדולים מאלוהים או מכל בן אדם.....
הדבר הראשון הוא כמובן חוקי הפיזיקה, שאין לנגדם ואף פעם לא ינתן למצוא ניגוד של חוקי הפיזיקה, ניגוד חוקי פיזיקה ימצא רק כאשר בן האדם ניסח לא נכון את החוקים האלו ואז הוא יצטרך לתקנם..., מה שעשה איינשטיין למשל, ועדיין לא נגמר החקר לברור טוטאלי של חוקים אלה..... ועכשיו בוא נגיע לנקודה שאליה אתה כועס ואליה יש לי הסבר פרטי שאני מכנה אותה "תורת הנסתר הבסיסית"....
הדבר השני הוא במונחי ההווה, אפשר להגיד את זה כ....
"היין-יאנג"
- מה שאומר במשפט אחד: "בכל טוב ישנו רע ובכל רע ישנו טוב".... היקום כולו סובב על שני צירים מרכזיים, צירי אנרגיות ראשיים, כקור וחום, ירח ושמש, זכר ונקבה, ושך ואור, פסיבי ואקטיבי, נמוך וגבוה, ארץ ושמיים, הצד המוצל והצד המואר, כל אלו ניגודים שלא ניתן לערבבם כמו פלוס ומינוס, כמו לערבב אנרגיית גובה עם אנרגיית תנועה.... אין דבר כזה ערבוב אנרגיות..., בסופו של דבר ישנו משהו אחד, ערבוב צבעוני, ומה שאני אומר שכנעשה משהו תמיד בא איתו הצד השני בנסתר, ולא חשוב למה התכוונת.... ומה שאני אומר שאלוהים קטן מזה גם, כשהוא עושה את הטוב תמיד יבוא איתו הרע, גם אם רצון אלוהים רוצה בזאת או לא, אין בעולם וביקום הזה משהו או מישהו/י שיוכל לגבור על כוחות אלה, ישנה הברירה לעצב ולאזן בין הצדדים... ולכן אני אומר שגם אם היה אלוהים וגם אם הוא היה מנסה לשלוח את הטוב, לא הייתה ברירה אחת של עיצוב הטוב והרע, כי אין מה לעשות, וחוצמזה גם בכל טוב ישנו רע ובכל רע ישנו טוב.... לכן ישנה את האפשרות של עיתצוב האומרת שאין טוב ואין רע...... אך לבני אדם קשה לקחת את זה כריאליות....
ועוד על היין יאנג בקישור להודעה. ודרך אגב גם מה שאמרתי קצת סוטר את אלוהים בזה שהוא מבטל את הום הראשון, את ההפרדה בין השמיים לארץ שהיו אחד, אז מה שאני אומר זה שאם זה קרה, אז היה עיצוב ואיזון ע"י אלוהים בין השמיים והארץ,לא יותר מזה.........

afon

New member
אורניום ידידי

אתה מנגד את חוקי הפיזיקה באותה שורה שבא אתה משתמש בהם! e=mcc מה שאומר שעל פי החוק הזה השמיים והארץ יכלו להיות ביחד מה שקרה במפץ הגדול!

Uranium

New member
אני מדבר על אחרי המפץ הגדול....

גם חוקי הפיזיקה לא היו קיימים לפני המפץ הגדול... כל אלה נוצרו במפץ עצמו..... וגם e=mcc מדבר על אחרי המפץ הגדול..... ואיני סותר שום חוק..... וחוצמזה אין אף חוק שמדבר על טוב ורע בפיזיקה.... ולזה התכוונתי, ושמיים וארץ ישנה התכוונות למשהו בכדה"א, להכללה פלנטית, אבל דברים אלו הם דברים חומריים שניתן לשנות....., לעומת זאת ישנם דברים שלא ניתן לשנות, כמו האור והחושך, לערבבם, וזו בעיה כי אין ייתוך כימי של אור וחושך וליצור תרכובת של אור וחושך, ניתן לאזן ולערבב, לא לחבר.....

Uranium

New member
אפון (נהיה חשאים).....

תמחוק את הארץ והשמים מהפרוטוקול אם תה כל כך רוצה, אם זה מה שמעצבן אותך כל כך.....

למעלה