קודם כל............................
"תירגע" סתם,סתם, צחוקים, אבל תרגיע ותן לי להגיד משהו..... מה אני חושב..... ותיקרא את הכל למרות שההתחלה לא קשורה למה שאמרת..... ישנם כמה חוקים, כמה חוקי טוואי, הם חוקי בסיס, חוקים שלא ניתן ולא ינתן לשנותם, הם כמו העמוד הראשי בבניין, שאם תוציאו הכל יתמוטט, חוקים ללא התפתחות, וללא התיישנות, והם חוקי המשחק, שאינך יכול לראות אותם מרוב שהם ברורים אצל בני אדם..... חוקים אלה יותר גדולים מאלוהים או מכל בן אדם.....
הדבר הראשון הוא כמובן חוקי הפיזיקה, שאין לנגדם ואף פעם לא ינתן למצוא ניגוד של חוקי הפיזיקה, ניגוד חוקי פיזיקה ימצא רק כאשר בן האדם ניסח לא נכון את החוקים האלו ואז הוא יצטרך לתקנם..., מה שעשה איינשטיין למשל, ועדיין לא נגמר החקר לברור טוטאלי של חוקים אלה..... ועכשיו בוא נגיע לנקודה שאליה אתה כועס ואליה יש לי הסבר פרטי שאני מכנה אותה "תורת הנסתר הבסיסית"....
הדבר השני הוא במונחי ההווה, אפשר להגיד את זה כ....
"היין-יאנג"
- מה שאומר במשפט אחד: "בכל טוב ישנו רע ובכל רע ישנו טוב".... היקום כולו סובב על שני צירים מרכזיים, צירי אנרגיות ראשיים, כקור וחום, ירח ושמש, זכר ונקבה, ושך ואור, פסיבי ואקטיבי, נמוך וגבוה, ארץ ושמיים, הצד המוצל והצד המואר, כל אלו ניגודים שלא ניתן לערבבם כמו פלוס ומינוס, כמו לערבב אנרגיית גובה עם אנרגיית תנועה.... אין דבר כזה ערבוב אנרגיות..., בסופו של דבר ישנו משהו אחד, ערבוב צבעוני, ומה שאני אומר שכנעשה משהו תמיד בא איתו הצד השני בנסתר, ולא חשוב למה התכוונת.... ומה שאני אומר שאלוהים קטן מזה גם, כשהוא עושה את הטוב תמיד יבוא איתו הרע, גם אם רצון אלוהים רוצה בזאת או לא, אין בעולם וביקום הזה משהו או מישהו/י שיוכל לגבור על כוחות אלה, ישנה הברירה לעצב ולאזן בין הצדדים... ולכן אני אומר שגם אם היה אלוהים וגם אם הוא היה מנסה לשלוח את הטוב, לא הייתה ברירה אחת של עיצוב הטוב והרע, כי אין מה לעשות, וחוצמזה גם בכל טוב ישנו רע ובכל רע ישנו טוב.... לכן ישנה את האפשרות של עיתצוב האומרת שאין טוב ואין רע...... אך לבני אדם קשה לקחת את זה כריאליות....
ועוד על היין יאנג בקישור להודעה. ודרך אגב גם מה שאמרתי קצת סוטר את אלוהים בזה שהוא מבטל את הום הראשון, את ההפרדה בין השמיים לארץ שהיו אחד, אז מה שאני אומר זה שאם זה קרה, אז היה עיצוב ואיזון ע"י אלוהים בין השמיים והארץ,לא יותר מזה.........