שאלה לד"ר אלקיים - קלונקס

מלהטטת

New member
שאלה לד"ר אלקיים - קלונקס

אני מאובחנת כבר שנים אחדות (אבל סובלת כבר הרבה יותר זמן) כלוקה בפיברומיאלגיה. תרופות המכונות "פסיכיאטריות" גרמו לי לתופעות לוואי שבגללן חדלתי מהן. מבקשת מידע על הקלונקס. תודה!

קלונקס

זהו חומר אנטי חרדתי היכול גם לשפר את איכות השינה - הוא בהחלט עשוי לעזור במקרים של פיברומיאלגיה -

מלהטטת

New member
קלונקס - תודה+

מודה על תשובתך. שאלה נוספת בנושא: האם הקלונקס עשוי לרפות שרירים מכווצים? ושוב תודה

תשובה

הקלונקס מרפה שרירים. האם ניסיתי אלטרולט? משפיע הרבה יותר טוב מהקלונקס. הקלונקס מרדים אבל גורם ליקיצות רבות במהלך השינה לעומת האלטרולט שנותן שינה יותר רצופה ושלוה וגם מרפה יותר טוב את השרירים.

מלהטטת

New member
אוריתוש - קלונקס/אלטרולט

תודה על התייחסותך. כן, ניסיתי אלטרולט בשתי תקופות שונות. ההקלה היתה זמנית, וכעבור זמן החמירו תופעות הלוואי ולכן חדלתי. לדברייך, קלונקס גורם ליקיצות רבות במהלך השינה, ואילו ד"ר אלקיים כתבה שהוא משפר את איכות השינה... האם גם את סובלת מפיברומיאלגיה?

ההבדל הוא

שאני השתמשתי בכל התרופות וד"ר אלקיים לא וכל מה שהיא אומרת זה מהספרות הרפואית שמתקבלת מחברות התרופות. גם שמעתי מאחרים על אותם תופעות בדיוק. כן אני סובלת מפיברומיאלגיה ומטופלת בבית חולים איכילוב. לא יודעת איזה תופעות לוואי היו לך מהאלטרולט כי לא שמעתי על אף אחד שהתלונן למעט תופעת השמנה שקיים גם בקלונקס. אלטרולט נותנים אפילו לתינוקות ללא חשש. כדאי לך לנסות בצורה מסודרת אלטרולט תוך העלאה מדורגת של המינון כמובן בהשגחת רופא.

למעלה