שאלה לד"ר אלקיים

1adior

New member
שאלה לד"ר אלקיים

יש לי מחלת נשיקה שחוזרת על עצמה פעם שניה יש לי גם תופעות של כאבי פרקים עייפות ובקצור תשישות נוראה האם זה מחלת נשיקה כרונית -או שזה יכול להיות תשישות כרונית והאם תשישות כרונית זה פיברומיאלגיה תודה

מחלת הנשיקה

מחלת הנשיקה לא חוזרת פעמיים - יש וירוסים שונים שיכולים לגרום למחלת דמוית מחלת הנשיקה - יכול להיות מאד שאת\אתה סובל\ת מתסמונת התשישות הכרונית אך זה כמובן טעון בדיקה מעמיקה פיברומיאלגיה ותסמונת התשישות הכרונית הנם מחלות דומות אך לא זהות - מרכיב הכאבי השרירים ומפרקים יותר בולט בפיברומיאלגיה בעוד שהתשישות שולטת יותר בתסמונת העייפות הכרונית

1adior

New member
המשך לשאלתי

ד"ר אלקיים אני חושבת שאצלי יש פעם שניה את המחלה מבדיקת דם של שנת 97 היה לי ebna-g-postive ebv-g-postive והשבוע קבלתי בדיקות דם ו ebv vca ab lgG שיצא 170 לכן אינני מבינה האם התופעות הן ממחלת נשיקה או ממחלה אחרת המשך יום טוב ותודה על תשובתך התומכת

מחלת הנשיקה

נוגדנים מסוג IGG מצביעים על מחלת עבר ולא על מחלה נוכחית כך שתשובתי הקודמת עדיין תקיפה- בכל מקרה לא נראה לי שזה משנה מאד - החשוב הוא לנסות לעזור לתופעות מהן את סובלת היום

tshgn

New member
הצעה לאדיאור1

ממליץ לשוטט בפורום הפיברומיאלגיה, ובעיקר בקישורים המופיעים בו מעלה. מצרף הקישורים לשני הפורומים הקיימים כעת. נכון לעכשיו זה שבואלה הינו פעיל יותר. תומר

1adior

New member
מודה לך שהפנית אותי לפורום תשישות

ושמתי לב שתומר והשרוטים(כשמו כן הוא) סתם פוגמים בפורום,גורמים להסתת שוא זה לא המקום.

tshgn

New member
../images/Emo140.gifאדיאור1 - מתנצל על הקורה שם:

כעת ישנה שם מחלוקת זמנית. אני פרשתי משם באופן זמני עד שאראה שנושא המחלוקת לובן באופן ששני הצדדים לה ישבו בחדר אחד ויצאו כחברים! לא יקרה - לא אחזור!!!!! ממש כך!!!!!!! אני באופן אישי זקוק למיומנויות של שניהם גם יחד!!!!!! כל אחד מהם מהווה תרומה רק לחצי מצורכיי. מקווה שהסוגייה תיפתר. אז שמחתי לקרא שבין המחלוקות שבוודאי פגשת שם הרווחת גם משהו. תומר

למעלה