שאלה לד"ר בן-אמיתי

עדיסצ

New member
שאלה לד"ר בן-אמיתי

שלום ד"ר בןאמיתי ביתי בת ה-4 עם c.m.t.c ביקרה אצל רופאת שיניים. הרופאה ביקשה לדעת האם יש בעיה מיוחדת עם טיפולי שיניים או קרישה?.? תודה מראש,עדי

ספגטינה

New member
אסטמה של העור

לביתי בת השנה וחצי יש אסטמה של העור- בלחיים בצורה חריפה ובזרועות והרגלייםפ מתחיל עכשיו... ניסינו דרמקול וצמרקול - לא עזר בכלל ניסינו משחה עם קורטיזון אבל רק לארבעה ימים. היתה הקלה אבל לא משהו. האם שווה לי לקנות את האלדל- המשחה החדשה. פשוט היא יקרה מאוד וחבל לי לקנות ולא יעזור. מה דעתך? זה עוזר לכולם? תודה!

ori

New member
אלידל

לא שייך לפורום, אך יכול להועיל במחלה זו. אל תאמיני לתרופה ש "עוזרת לכולם" . בחלק מהמקרים עוזרת, ייתרונה הגדול בכך שאינה סטרואיד, ומונעת התפתחות תופעות לוואי הקשורות לסטרואידים בברכה

ori

New member
CMTC

תשובת ד"ר בן אמתי: אין בעיה בטפולי שיניים אין בעיות קרישה בברכה

odeia

New member
עדי, שאלה על cmtc, האם יכול להיות

שהנגא מתפשט? האם יכול להיות שזה ייקרה פתאום ובזמן קצר?

עדיסצ

New member
תשובה לodeia על c.m.t.c

אהלן אני מצטערת שרק עכשיו אני עונה. האם כבר הייתם אצל ד"ר אילת שני?? לכבי הכתם....זה ממש לא מתפשט!מה שקורה זה שהכתמים גדלים יחד עם הילדה ושומרים על הפרופורציות, ככל שהילדה גדלה יחד איתה "כאילו" גדל הכתם. עדי

odeia

New member
כבר היינו אצלה, לצערי, רופאה אולי

מומחית אבל קרה כמו דג. הכתם של אור כן מתפשט, כי היא גדלה, הוא היה בזמנו רק ברגל בצד, כיום הוא גם בעכוז ובברך. תגידי, דיברו איתכם גם על המטולוגיה? שמעתי שיש תרופה שעוצרת זרימת יתר.

עדיסצ

New member
תשובה לodeia

אהלן, הצטערתי לשמוע על הביקור אצל הרופאה. לדעתי ולהמלצתי החמה, עשו מאמץ להגיע לד"ר בן-אמיתי בשניידר. עד כמה שידוע לי cmtcלא מתפשט ועובר לצד שני. מכיוון שלא יודעים על זה הרבה, ומאחר והנגע הזה נחשב ללא נפוץ בנגעי כלי הדם, חשוב ללכת לשמוע מישהו שראה מקרים רבים יחסית. לד"ר בן אמיתי יש מחקר על הנושא, היחידי שקיים בעברית. בקשנו ממנו להעלותו לאתר וזה הזמן לטפל בזה שוב. להשתמע,עדי

odeia

New member
ככל הידוע לי, היא התמחתה בנגעים אלו

היא קראה לנגע בשם אחר, כנראה של-cmtc יש הרבה באותה משפחה וזו רק הגדרה למגוון רחב של בעיות. תראי בשאלה שלי לאורח לפני כמה ימים, אמר שהיא רופאה טובה ומכירה את הנגעים האלו. בנוסף, אני מתכוונת לפנות גם להמטולוג, אם אלו בעיות בכלי דם, גם הוא צריך לתת לי תשובה. הנגע לא עובר, בנתיים, לצד השני, הוא מתפשט באזור הרגל והעכוז.

למעלה