שאלה לד"ר וסרמן על הקאות

הפרעות אכילה

מציע לך לקבוע תור דרך מכבי למרפאה להפרעות אכילה במאיר בכפר סבא אני מופיע בספר מכבי ואין בעיה לקבוע תור בהצלחה

ורד 32

New member
שאלה לד"ר וסרמן על הקאות

בתי בת 10 וחצי חודשים. מאז שנולדה היו בעיות סביב האוכל. בהתחלה סרבה הרבה פעמים לינוק ולאכול מבקבוק. אח"כ במעבר למוצקים היה גם סירוב וגם עניין של הקאות של המוצקים. יש לציין שהעליה במשקל היתה מאוד איטית. היא נולדה 3 וחצי ק"ג וכיום היא שוקלת 8 ק"ג. היום היא נמצאת במצב שהיא אוכלת 2 בקבוקים של תחליף חלב עם דייסה בבוקר ובערב (גם לא בקלות, לוקח לה המון זמן לאכול) והיא אוכלת פירות וירקות רוב הזמן בחוסר רצון ומעדני חלב. כשמנסים לתת לה מזון מוצק יותר בחתיכות קטנות ורכות היא מיד מקיאה או כשהיא מנסה טעמים שלא מכירה היא גם מיד מקיאה. מנגנון ההקאה עובד מהר מאוד, כל דבר שלא מכירה או לא ממש מעוך גורם לה להקאה. רופאים המליצו לי כל הזמן לנסות, מצד שני אם אני מנסה והיא מקיאה הרבה אז יש האטה במשקל. מבחינה מוטורית היא מפותחת מאוד, כבר כמעט הולכת לבד. ובירור רפואי מקיף לא נעשה, רק מתן עצות של רופאים. מה עושים? ורד.

הפרעות אכילה יותר למוצקים

דורשות הערכת מרפאת הפרעות אכילה יש מספר מרפאות טובות אם תכתבי לי היכן את גרה ובאיזו קופה את מבוטחת אוכל לנסות לסייע בהצלחה

ורד 32

New member
לד"ר וסרמן

אני גרה באזור השרון ומבוטחת במכבי תודה על התשובה ורד

הפרעות אכילה

ורגישות יתר למוצקים ידרשו הערכה של קלינאית תקשורת באזור השרון הייתי הולך למרפאה להפרעות אכילה בבית חולים מאיר אם את ניידת בבית חולים וולפסון יש עוד מרפאה טובה בהצלחה

ורד 32

New member
שאלה נוספת

מה הקשר של הפרעות אכילה וקלינאית תקשורת? ודבר נוסף כדי להגיע למרפאת אכילה במאיר או בשניידר צריך הפניה מרופא מטפל??? תודה ורד

למעלה