שאלה לד"ר יניב

EarthQuake

New member
שאלה לד"ר יניב../images/Emo188.gif

האם יש כיום מחקרים על מחלת הסבוריאה דרמטיטיס והאם יש תרופות או תכשירים חדשים להקלה במחלה? שאלה נוספת: חוץ מזה שמופיעה לי פריחה על עור הפנים זה מלווה לעיתים קרובות מאוד בכאב (תחושה של צריבה) וכשאני עובר ממזג אויר אחד לשני (קור וחום) מתחילות לי תחושה של דקירות בעור דבר שמטריף אותי.. האם תופעות אלו הן חלק מהמחלה ואם כן מה עושים וגם אם לא מה עושים?? תודה..

Dr Yaniv

New member
מידע על סבוריאה

לרעידת אדמה שלום מצ"ב קישור מאתר רפואי מוסמך על סבוריאה התופעות שתארת הן חלק מהתמונה יש למרוח קרם לחות של סבוריאה טיפולים נוספים בכדורים שונים -החל מאנטיביוטיקה וכלה ב..רו-אקוטאן אך אלו מחייבים בדיקה אישית ע"י מומחה לרפ´ עור בברכה ד"ר יניב

EarthQuake

New member
תגובה..../images/Emo188.gif

שלום ד"ר יניב. טופלתי כבר ברואקוטן והייתי אצל טובי רופאי העור בארץ ובכללם מנהלי מחלקות עור של שני בתי חולים גדולים, עברתי הליך גמילה ממשחות המכילות קורטיזון ונרקחה עבורי משחה מיוחדת לעור פניי אך שלאחרונה לאחר זמן רב מאוד של רגיעה החלה שוב המחלה להציק ובכל התקף אני נכנס לפאניקה שמא שוב חוזרת המחלה ברוב עוצמתה כבעבר. אשמח לדעת אם גם היום מתקיימים מחקרים למציאת תרופה כי לפי הידוע לי לא ידוע עדיין באיזו פטרייה מדובר שגורמת לתופעה זו. תודה.

Dr Yaniv

New member
סבוראה ופטרייה

יש קשר לפטריה של פטריית שמש ולכן יש נותנים גם כדורים נגד פטריות בברכה ד"ר יניב

למעלה