שאלה| להגדיר רק חלק מהתמונות שבהן אני מתוייג

neo6901

New member
שאלה| להגדיר רק חלק מהתמונות שבהן אני מתוייג

איך ניתן להגדיר רק חלק מהתמונות שבהן אני מתוייג שיופיעו בעמוד בו רואים את כל התמונות בהן אני מופיע? בינתיים הגדרתי שאף אחד לא יכול לראות את כל התמונות בהן אנשים תייגו אותי (חוץ מתמונות שהעלאתי בעצמי לאינטרנט)

meital always

New member
../images/Emo126.gif תיוג תמונות

לא הבנתי אם אתה שואל על תמונות שכבר תויגת בהן בעבר או על הגדרה קבועה לגבי תמונות שבהן תתויג בעתיד. אם זה לגבי העבר- פשוט מחק את התמונות שאינך רוצה בהן מהאלבום הרלוונטי! כדי לעשות זאת- נכנסים לאלבום הזה, מקליקים על Edit Photos , ניגשים אל התמונה/ות שרוצים להסיר, מסמנים מתחתה את התיבה Delete this photo ומאשרים למטה בלינק Save Changes . אם מדובר על הגדרה קבועה לגבי העתיד, עליך להסביר לי מה בדיוק אתה רוצה שיקרה. אילו תמונות ברצונך שכן יופיעו ואילו לא, מה הקריטריון? בהצלחה...

neo6901

New member
מדובר על תמונות בעתיד

אני מעוניין שתהייה לי את האפשרות לאשר את התיוגים שלי שאנשים אחרים קבעו. בלי אישור שלי התיוג לא יוגדר. אני רוצה שזה יהיה כי יש לי חברים שמתייגים אותי בכל תמונות דפוקות (כשרואים לי רק את היד או את הרגל ואני ברקע) אני בסך הכול רוצה שליטה על העסק הזה אני יודע איך מוחקים תמונות שהעלאתי/איך מסירים תיוגים שלי מכל תמונה האם יש אפשרות לעשות את זה?

meital always

New member
עכשו הניסוח שלך ברור... ../images/Emo13.gif

פייסבוק לא מאפשרים לך את היכולת לאשר (או לדחות) תמונות שתויגת בהן. למעשה כל אחד מהחברים שלך רשאי לתייג אותך בתמונות, אלא אם כן חסמת באופן גורף את האפשרות. אגב, זו הצעת שיפור לא רעה עבור פייסבוק לגרסאות הבאות ואתה יכול להציע להם את זה במשוב. מצד שני, בכל פעם שחבר מתייג אותך- אתה מקבל בו במקום הודעה על כך, כך שאתה יכול מיד לגשת אל האלבום ולמחוק את התמונה (אם היא לא נראית לך). זה נורא פשוט ואין מצב שתפספס תמונה שתויגת בה...

neo6901

New member
אני אף פעם לא מפספס התראות

אבל גם לא תמיד יש לי אינטרנט זמין ועד שאני מסיר את התיוג כל החברים שלי מספיקים לצפות בו אני חושב שכבר הרבה אנשים חשבו על זה לפנינו וחלקם בטח שלחו את זה לצוות פייסבוק כך שאין טעם לשלוח שוב כל הנושא הזה מתייחס גם לתיוגים בוידאו

למעלה