שאלה להונגקונגים

farfromhome

New member
שאלה להונגקונגים

עקב בעיה עם הויזה גיליתי היום שאני צריכה לעזוב את טיוואן תוך שבוע, ולהוציא בהונג קונג ויזה חדשה. אף פעם לא הייתי בהונג-קונג, אין לי מושג לאן אני צריכה ללכת, והאוניברסיטה שלי שיכלה לעזור לי עם פרטים לגבי התהליך, סגורה לרגל השנה החדשה..
אני משערת שהתהליך ייקח יום או יומיים, יש לכם המלצות למקומות יפים שכדאי לראות, זולים עד כמה שניתן? (ממש אין לי כסף, בקושי אני אגרד את הסכום של הטיסה להונג-קונג) ולמישהו במקרה יש מושג איפה בהונג-קונג מוציאים ויזה לטיוואן? היא לא מופיעה ברשימה של שגרירויות זרות בהונג-קונג (טוב, זה לא כל-כך מפתיע...) ובכלל כל טיפ שיש לכם לגבי שהות קצרה בהונג-קונג, ויזה וטיסות יתקבל בברכה
תודה!

לגבי הויזה לטיוואן

אני אנסה לברר לך מחר, אבל את יכולה לחפש את הסוכן שאמור תמיד ממליץ עליו, והוא בטוח יכול לעזור, האימייל שלו [email protected]. חוץ מזה, הונג קונג נחמדה וידידותית, יש הרבה מקומות לעשות קניות, ואפילו שניים שלושה אתרים מעניינים. לטייל, זה ויקטוריה פיק, שזה באי הונג קונג, ומשם אפשר להשקיף על כל האי, להגיע בשעות אחר הצהריים, ואז אפשר לראות גם ביום וגם בלילה. והביג בודהה, באי לנטאו, שזה נחמד מאוד. לבלות - לאן קאווי פונג, מלא זרים, מלא פאבים. תהני.

למעלה