שאלה להונג-קונגים שביניכם:

lindens

New member
שאלה להונג-קונגים שביניכם:

הי. אני, הבעל והילד בן השנתיים וקצת עוברים בהונג קונג בסוף החודש הזה (לפני כריסמס), בדרכינו לארץ. נהיה בהונג קונג 15 שעות בלבד ולכן לקחנו חדר במלון בשדה התעופה. המטרה היא לנוח כמה שעות ואז לצאת להסתובב בעיר. בפעם שעברה יצאנו ל-NATHAN RD והיה מאוד נחמד. עכשיו אנחנו מחפשים לעשות משהו קצת שונה. מצד אחד אנחנו קצרים בזמן, מצד שני, כאמור יש לנו זאטוט בן שנתיים שמשתעמם מהר מקניות, אבל צריך להעסיק אותו באיזושהיא צורה, רצוי אקטיבית. אז קודם כל נישמח לדעת האם יש איזה פארק שעשועים או מישחקיה לילדים בקירבת שדה התעופה, או אפילו במרכז העיר. לפארק דיסני החדש לא נראה לי שיש מה ללכת עם ילד בן שנתיים. יש למישהו הצעות?

gao xing

New member
יש את Ocean park

שביקרתי בו בשנה שעברה ומאוד נהניתי. אני מניחה שבימים אלו שכולם רוצים דווקא דיסנילנד, הפאר לא יהיה עמוס מדיי ותהנו מתורים קצרים בכל מקום. צירפתי לכם לינק של האתר שלהם.

lindens

New member
אגב, נוח להגיע לשם בתחבורה ציבורית?

כמה זמן נסיעה זה להערכתך משדה התעופה? ושוב, הרבה תודה.

lindens

New member
תודה רבה. יש למישהו עוד המלצות?

לבילוי עם ילד קטן בהונג-קונג שלא קשור בקניות או שיטוט ברחובות?

gao xing

New member
HK מדהימה מבחינת תחבורה ציבורית

אפשר להגיע לכל מקום וממש בקלות. קצת קשה לי להעריך את זמן הנסיעה משדה התעופה ואני תקווה כי יענה מישהו מהונג קונג שמבין יותר ממני , אך בטוחה שלא תתקשי למצוא דרך להגיע בין אם ברכבת או באוטובוס.

מהשדה לסנטרל

45 דקות ברכבת, כשעה באוטובוס. אני יודע שאושן פארק זה באי הונג קונג,אבל לא יודע איפה, אז אני מניח שעוד 15-25 דקות במונית מסנטרל. הרכבת עולה 90HKD לאדם, אוטובוס 20HKD לאדם.

למעלה