שאלה להורים(בעצם 2 שאלות)

fyoona

New member
שאלה להורים(בעצם 2 שאלות)

אז ככה ,בתור הורים ,אתם חושבים שהורים גרושים צריכים להתחתן שוב?(לא ביחד-יענו עם מישהו אחר?) פשוט אני לא יודעת אם לשכנע את ההורים שלי לחתונה ,אולי הגירושים עוד כואבים להם ואני לא רוצה סתם ללחוץ עליהם... וגם,השאלה הנוספת היא למה,אבל למה הורים תמיד חושבים שרק הם עושים ונותנים לילדים שלהם,ולא חושבים אפילו לרגע שגם ילדים נסים לעור להם,גם אם זה בפחות הצלחה...?

אז ככה !

בקשר לשאלה הראשונהזה תלוי. אם קשה להם עדיין עם הגרושין אז קודם צריך לתת לזה לחלוף ואח"כ לראות אם הם בנויים לקשר חדש.לשאלה השניה. את צודקת אם אני לפעמים חושב שאני יכול לעזור להורים שלי . הבעיה שלא כל הורה מרגיש נח שהבן/בת שלו עוזרים לו.כי אולי זהנקודת חולשה

faith2

New member
אפשר בתור ילדה../images/Emo9.gif?

שמעי, אני חושבת שאם הורים זוכרים למצוא אהבה שניה אחריי גירושים, למה לא? להיפך....שהיה רק במזל טוב...לא הרבה זוכים למצוא את האחר בגיל מבוגר יותר- אחריי גירושים פלוס ילד. ובקשר לדחיפה שלך בתור ילדה, אל תעשי את זה, אם הם ימצאו את האושר הזה שוב- הם ידעו לבד- כן להתחתן או לא....זה לא התפקיד שלך...

yaronxx

New member
ממש לא !

זה מאוד יפה שאת דואגת להורייך ורוצה לעזור להם אבל העזרה שאת יכולה לתת היא רק בתחום השיגרה בבית, לסדר את החדר, להכין ארוחת ערב, להוריד את הזבל... ענינים של זוגיות בין הורייך לבני זוגיהם הם אינטימיים אישיים וממש מסובכים. אין לך אפשרות להבין מה עובר על הורייך, אלא אם הם ממש משתפים אותך ואם תנסי לייעץ להם להתחתן זה יעורר בהם חרמים כלפייך ומבוכה גדולה. חבל"ז. זה כאילו שהם ייעצו לך עם ילד בכיתה להתחבר.

למעלה