שאלה להורים המטפלים בילדיהם בGFCFSF +שיטת ABA

מירבס

New member
שאלה להורים המטפלים בילדיהם בGFCFSF +שיטת ABA

איך אפשר לשלב בין התהליכים ועדין להשאר עם פלוס בחשבון הבנק. (ההכנסה על הפנים למשפחה בת 4 נפשות)

khisha

New member
הכל שהתאם ליכולת

לבדוק מה הכי זמין והכי מתאים ומזה לבחור את המכלול שהכי קרוב לרצוי. הכי חשוב לא להשתגע ולא לשפוך כסף. בתחילת הדרך היו לי כמה חודשים שקצב שריפת מזומנים בהם עמד על כ20+ אלף ש"ח בחודש. אף אחד, חוץ ממומחים, לא הרוויח מזה.

מירבס

New member
עוד שאלה: מי עובד/עבד עם ד"ר עוזי אופנהיימר?

אפשר חוות דעת עליו?

נתתי לך את הטלפון שלי במסר- תתקשרי , אני אענה

לך על כל השאלות. אנחנו מאזור חיפה, מטופלים אצל דר' אופנהיימר, מטפלים ב- ABA ועושים דיאטה GFCFSF ,אני לא עבדתי כמעט שנה ואנחנו עדיין מחזיקים מעמד.תתקשרי -אני אספר לך הכל!

vered73

New member
השאלה רלוונטית לדעתי לכולנו. או רובנו. אני

עצמי ניסיתי לבדוק האם יש מוצרים שאפשר לקבל אותם בתוך מוצר אחד. עקרונית זה לא עדיף כי את לא יודעת בדיוק למה הילד הגיב לא טוב. אבל ניסיתי. לדוגמא - המולטי ויטמין של קלייר הפחית את הכמות של ויטמין A וויטמין B שאני קונה בנפרד. לצערי הילד עושה עכשיו "שרירים" ולכן נוצרה שוב בעיה ויש צורך לתסף מחדש בנפרד. במקרה של מצוקה כלכלית אני חושבת שהכי עדיף להצמד לבסיס. הויטמינים החשובים, המינרלים החשובים, והפרוביוטיקה והאנזימים. יש הורים ששוקלים יותר מעורבות של אנזימים מאשר התזונה המיוחדת (כידוע הכלל הקשוח ביותר הוא של הקזאין, רק לגבי הגלוטן יש "הנחות" עם אנזימים). לגבי קניית מוצרים: אני מבקשת מאנשים שמגיעים אחת לשנה להביא לי את השמן של קרלסון, שעולה לי כמעט 50$ זוג (אחד רגיל אחד CLO). כך אני חוסכת את המשלוח שעולה בערך 100$ ואת המיסים שאני צריכה לשלם כאן אחרי שזה מגיע. (שלא לדבר על הבירוקרטיה שגוזלת זמן וכסף) יש דברים שמחזיקים הרבה, וקונים גם אותם אם יש אפשרות שמישהו יביא. זה לא הכי נעים ענין הבקשה והתחינה על גב הנכות, אבל אפשר לספר לחברים ותמיד תמיד מוצאים מישוה שמגיע או נוסע ויכול להביא (במידה ויש לו כתובת קבועה שם לקבל משלוחים,כמובן). או חבר של חבר (של חבר של חבר...).
לגבי הדברים שזקוקים לקירור, כמו פרוביוטיקה, אני קונה בארץ. אין לי כוחות נפש להתעסק גם עם יבוא בקירור. לשם כך אני מעדיפה לשלם את אותו הכסף למישהו שיעשה את זה בשבילי ולא מעניין אותי בקטע הזה אם וכמה הוא מרוויח מכך. העיקר שעלה לי אותו הדבר בלי האנרגיות המיותרות שאנו זקוקות(ים) להן בכל שעה של היממה. הפסקתי לעשות משלוח. אני קונה בחנות קרובה טיפה יותר יקרה אבל בדיוק מה שאני צריכה. כשמזמינים באשראי (שכרגע אין לי) אפשר להזמין עוד דברים והקניה מתייקרת ב50 שקל (עוד לפני המשלוח). ו50 שקל זה בערך מחירו של אבץ... ומה שהכי חשוב זה לראות איך אתם חוסכים בדברים אחרים (אך לא במחיר שלמותה הנפשית של המשפחה). ממליצה (שוב, כבעבר) להכנס לאתר של בנק הפועלים .יש שם מצגת שמדריכה כיצד לחסוך בהוצאות.

למעלה